Biografie Hayley Williams

22. 10. 2011 | Autor: | 3 x komentář |

Tak jako byla před jistou dobou vydána ve Velké Británii neoficiální biografie Paramore, tak nyní vychází pro změnu v Austrálii biografie Hayley Williams. Kniha nese název Decoding Hayley Williams a do prodeje by měla jít 1.listopadu za cenu 25 dolarů. Je to unauthorised guide – čili nic oficiálního či schváleného Hayley nebo labelem. Na svědomí ji má Alana Wuff, která se motá hlavně okolo teen celebrit.

Stručný obsah ze stránek:

Jako frontwoman velmi úspěšné kapely Paramore je Hayley Williams jednou z nejvlivnějších mladých žen v dnešní rockové muzice.

Zapsána ve 14 letech k Atlantic Records, Hayley spoluzaložila kapelu Paramore. Skupina pak vydala jejich CD v indie labelu Fueled By Ramen. Jako sólová umělkyně Hayley také spolupracovala s indie/alternative kapelami jako New Found Glory, B.o.B. a No Doubt. Vzor v oblasti make upu, stylu či módních trendů, je Hayley také zodpovědná za vznik hitovky pro film Stmívání – Decode. Paramore se pustili do práce na čtvrté desce, která vyjde na začátku roku 2012 a budou také pokračovat v turné a rockování po světě. Decoding Hayley Williams je ultra-cool a ultra emo knížka zaměřena na teenagery mezi 13-17 lety. Obsahuje průvodce Hayley-iným stylem, informace o jejím putováním hudvou, drby okolo kapely, změny sestavy i podroné info o každém albu a turné. Tato kniha vychází také s plakátem zdarma! Jedééém!

 

 

Komentáře ke článku “ Biografie Hayley Williams ”

  1. Kmec

    chci to? no jasně že bych to chtěla !!
    Paramre knížku vlastním, takže do sbírky by se mi hodila !! :D:)

  2. Janiega

    „ultra-cool a ultra emo knížka“ 😀 tak to asi néé..

  3. parahani

    jojo, to vážně pobavilo :D:D:D lidé na lj o tom dobře vtipkují, i o té obálce na které jí ani neodstranili červené oči 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com