Bonusový materiál z Alt Press – Hayley a obálka Cosma

17. 12. 2011 | Autor: | 2 x komentář |

Dnes vyšel další bonusový materiál z magazínu Alternative Press, kapela zde probírá zejména Hayley a její úlohu v kapele. Jak kluci vnímají všechnu tu pozornost zaměřenou především na Hayles? A jak se ona sama cítí po nafocení snímků pro Cosmopolitan? Čtěte v originále TADY, překlad dodám později. 🙂  je už také hotov.

+ u nás máte i překlad celého článku z Alt Pressu a prvního bonus materiálu 😉

Pro představu o článku v magazínu si přečtěte tento bonus, kde Hayley Williams probírá sebe na obálce Cosma a téma ohledně toho být „tou holkou v Paramore“, zatímco Taylor York a Jeremy Davis mlví o tom, jak jim naprosto nevadí nebýt v centru pozornosti.

Interview: Annie Zaleski

překlad: parahani

Hayley, četla jsem nějaké blogové příspěvky Paramore z tohoto roku. V tom, o čem jste mluvila, je téma znovuzrození – třeba když jste z kraje letošního roku probírala sebe na titulce Cosma. Říkala jste něco jako, „Smířím se se svou rolí“ v Paramore.

Hayley Williams: Pořád o tom přemýšlím. Být na obálce Cosma není něco, o co bych celý život bojovala. Nikdy jsem si neříkala „Chci být Cosmo girl.“ Nevím jestli mě v tomto znáte, ale o takovéhle věci se většinou nestarám – ačkoliv jako holka miluju módní časopisy, mám ráda zkrášlovací prostředky. Bylo to pro mě divné, protože jsem to musela přijmout, bylo to jako „Lidi. Zrovna za mnou byli z Cosmo magazínu a říkali „Víš ty co? Vaše kapela je bombovní, líbíš se nám. Buď na naší nové obálce.“ S jakou jinou kapelou kdy oni mluvili? Jinou než s popovými zpěvačkami jako Rihanna, všechny ostatní na jejich obálkách z tohoto roku byly herečky – pamatuju si, že přede mnou to byla Olivia Wilde. Všechny ty krásné, nádherné ženy – a já bych sama sebe nikdy v žebříčku nepostavila na stejné místo jako je. Nemyslím tím, že bych se sebou měla nějaké extra problémy – jsem rozhodně jako každý jiný, často jsem nesmělá – ale nikdy bych se nedala na seznam mezi tyhle ženy. Ale Cosmo to udělalo.

Proboha! Pořád to nemůžu přijmout a pořád nevěřím, že to bylo skutečné. Ale ten fakt, že jsem tou holkou v Paramore, přijímám víc, než kdy jindy a i když nechci, aby na mě lidé vždycky koukali, někdy prostě budou. A já se přes to musím přenést a přestat kňourat. Protože jsme teď v pohodě – nebyli jsme a to asi zapříčinilo, že jsem byla taková nejistá ohledně mě jako zpěvačky. Ale teď je to dobrý a nemám to jak dokázat mým spoluhráčům – oni ví, že se nesnažím být pořád,… (naznačuje získávání vší pozornosti).

Určitě to bylo parádní, fotit pro Cosmo. Už nikdy na sebe takové oblečky nenavlíknu. (směje se)

Jeremy Davis: Všechny ty publikované věci, kde to vypadá, jak stojí přede všemi v kapele, taková ona není. Ačkoliv tam s Taylorem sedíme – nebo s kýmkoliv jiným – prostě tam sedíme a říkáme si „Je důležité tohle udělat.“ I hudební magazíny, do kterých třeba budem fotit budou mít na titulce ji a ne celou kapelu – ale bude tam jméno kapely. Musíte být v pohodě a sebevědomí, abyste něco takového dělali.

Taylor York: To je pravda. Myslím si, že od začátku fungování kapely jsme si každý musel projít nějakými nejistotami. A teď jsme v pozici, kdy se s Jeremym… (směje se) občas se za to cítíme blbě, protože máme rádi když na sebe strhne všechnu pozornost, protože jdem někam a lidé neví, kdo my jsme, a tak si říkáme „Jé, my my můžeme žít normálně!“ Ale ona umí její postavení zvládat vážně dobře.

Museli jsme si těmi nejistotami projít a stát se sebevědomějšími a uvědomit si, že to čím jsme, není nutně jen v kapele. To množství lidí, co chce autogram nebo počet fotek, co dostaneme – to nejsme celí my. Prostě milujeme hraní muziky a existenci vrámci kapely. Uvědomili jsme si, že – chápete, jestli Hayley chce tohle focení dělat sama a my tam nejsme, dobře, to je outfit, co mi sedět nemusí. (všichni se smějí) Musíte prostě koukat na ty pozitiva.

Ale ne – vůbec nám to nevadí. Lidé vždycky předpokládají, že já a Jeremy jsme zahořklí, nenávídíme, že se jí dostává věškeré té pozornosti…

Williams: Jo, to se vždycky probíralo.

York: Ale o to nikdy nešlo. Není to pro nás důležité. alt

 

Komentáře ke článku “ Bonusový materiál z Alt Press – Hayley a obálka Cosma ”

  1. Marcik

    Je dobře, že to tak berou. Protože ať někdo chce nebo ne, vždycky to tak bude. Vždycky budou nejvíc obletovaní zpěváci a frontmani. Znám málo kapel, u kterých jakejkoliv člen kapely převyšuje zpěváka. Snad jen Fall Out Boy, kde Patrick byl taky takovej zakřiknutější a hlavně byla to Peteova kapela, on byl ten frontman a samozřejmě sexy týpek… Je to tak, vždycky jsou na to nejlíp zpěváci a to se nezmění. Když si povídám s různýma členama kapely, tak vidím, jak jim září oči, když si jich někdo všímá a nečumí jen na zpěváky 🙂 Největší radost zatím měl Matt z Blackoutů a Jeremy z Blessthefall, kterej mi z podia dokonce pokynul 😀 Nesmí se to brát vážně, tak jak to pravděpodobně bral Josh…

  2. dominikaSV

    rok som si Paramore takmer nevšímala, pretože som mala nervy na Josha a na Zaca a na samotnu Hayley…a keď som videla fotky z Cosmu tak ma to znechutilo ešte viac…a potom prišla pesnička Renegade a ja nechapem, čo som proti nim mala, Keď oni su taki super 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com