Off Topic – Lístek na PCF díky blink-182.cz

8. 6. 2012 | Autor: | 2 x komentář |



Zdravíčko drahý lide 🙂

Vím, že je to teď trošku mimo mísu, ale vzhledem k faktu, že směsice hudebně nám velice blízkých (a úžasných) kapel dorazí teď koncem června do Prahy a také s ohledem na to, že (pojďme být realističtí) Paramore letos naživo neuvidíme (až na některé šťastlivce, ano, mířím prstem na tebe, Poli!)..jsem se rozhodla, že vás upozorním na akci, která se rozjela na webu blink-182.cz. Pojďme teď přejít fakt, že je to nejlepší český web o kapele blink 182 a že s nimi máme společnou facebookovou stránku (zde – pokud nejste fanoušky, rychle to napravte)…

ALE díky štědrosti majitele stránky u nich v současnosti probíhá soutěž o jeden lístek na Prague City Festival, který se koná 29. června. Budete dlouho hádat, která kapela se na tento koncert dostaví (své tipy na odpověď pište do komentářů a třeba výherci pošlu diplom), ale mimo jiné přijedou i Lostprophets, Simple Plan nebo All American Rejects (tím se nesnažím vám pomoci v soutěži:D). Takže pokud byste se chtěli soutěže lístek zúčastnit, případně pokud byste se pouze chtěli podívat na jejich stránky, můžete se s klidem vydat tudy a dál už to, věřím, zvládnete.

Ještě jedním důvodem, proč to sem píšu, je fakt, že vím o účasti mnoha členů administrace (Ok, tří..ale to je většina) této stránky a jsem si jistá, že dorazí i někteří z častých hostů stránky. Takže proč si nejít zase poslechnout výborné kapely hezky společně? 🙂 Na závěr otázka – kolik z vás tu je, kteří na festival míří i bez soutěže?

 

Komentáře ke článku “ Off Topic – Lístek na PCF díky blink-182.cz ”

  1. ness

    tak tohle se mi líííbi! 😀

  2. Carrot

    já razím!! 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com