Hayley na livejournalu

16. 6. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley postla na livejournal nový článek, kde mluví o novém albu. Píše v něm, že se brzy můžeme těšit na nové příspěvky! My samozřejmě budeme všechno sledovat a včas se vše dozvíte.

Překlad máte níže v celém článku. 🙂

 

Překlad: michelle

„Je čas si *opravdu* promluvit o albu…“

Uvědomila jsem si, že tohle je poprvé, co o tom „opravdu“ mluvíme, tak bych začala tady. Protože po tom všem je tohle místo, kde to v první řadě všechno začalo. Dobře, kromě Jeremyho obýváku a našeho PureVolume profilu. Zde jsme potkali mnoho z vás a vybudovali si vztah na dálku s mnoha lidmi, kteří i po tolika letech stále podporují naši kapelu.

Je to asi dva týdny, co jsme dali naši hudbu na pásku. Ne, nebudeme toto album nahrávat analogově, ale doufám, že tomu výrazu budete rozumět. Už jsme prošli všechny písně, u kterých jsme doufali, že bychom je mohli dostat až tak daleko a ony – asi 19 – z nich je připraveno k nahrání. Neznamená to, že budeme mít na albu tolik skladeb, ale že poprvé v historii kapely nahrajeme více skladeb než na album potřebujeme a skončíme s více než několika extra skladbami, se kterými  si poté pohrajeme. Pro nás to byl opravdu zábavný proces.

V současné době už znáte našeho producenta Justina Meldal- Johnsena, který je plně zapojen do každé části tohoto procesu. Strávili jsme s ním týden jammováním několika písní za den a dokonce napsal několik částí ke skladbám, kde chyběly nebo prostě potřebovaly zvláštní péči. To všechno bylo důležité k tomu, co budeme dělat až budeme skutečně nahrávat album. Upřímně řečeno je to mnohem menší fuška, než jsem si myslela. Předvýroba se může vyvíjet tak i tak…Na konci dne oddělujete skladby od sebe, abyste je pak znovu dali dohromady. Buď to funguje, nebo ne…A naštěstí, s vámi všemi, kteří nás podporujete více než kdy jindy, jsme připraveni na výzvu udělat každou píseň tak skvělou, jak jen může být. Budou jen lepší. Nikdy jste neslyšeli song Paramore tolikrát jako já jsem poslouchala každý mix, který vzešel z nahrávání. Jsem opravdová fanynka Paramore.

V průběhu příštího týdne nebo dvou budu postovat mnohem častěji na náš tumblr (paramore.tumblr.com) malé příspěvky o významech písní nebo i jen drobné aktualizace o tom, co se děje ve studiu. Navíc teď máme instagram…(„paramorestudio“) svatá sociální síť, Batmane! A nezapomeňte, že Taylor má svůj vlastní instagram. Nejvíc ze všeho rád soutěží s Jeremym a se mnou. Obvykle vyhraje a já jsem mu řekla, že je to proto, že po něm všechny holky šílí, protože je nejmladší a nejroztomilejší. (J. Timberlake z Paramore, mám pravdu?)

Každopádně, zbývá mi ještě jeden refrén, který musím dopsat. Začali jsme tyhle písně psát asi před rokem…Nemůžu uvěřit, že se to všechno děje!

Nezapoměňte kontrolovat tumblr, brzy napíšu

Hayley z Paramore

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com