Paramore představují…’The Ultimate Reading&Leeds 2012 preview!‘

25. 8. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

Ve středu 22.srpna vyšlo nové číslo britského časopisu Kerrang, kde jste mohli naleznout Paramore přímo na obálce. Součástí čísla je také krátký rozhovor s Hayley Williams, který nás má ‚přichystat‘ na letošní ročníky festivalů Reading a Leeds. Dozvíte se také, jestli je před koncertem nervózní či jaké kapely by vystupovaly na jejím vysněném festivalu. Za překlad děkuji Kaliendovi. Celou stranu si můžete v originále přečíst zde.

Ahoj Hayley, takže jaké to je zase hrát na Reading&Leeds?
Když řeknete komukoliv, že hrajete na tomhle festivalu, tak budou vědět, o čem mluvíte. Představte si, když jim říkáte, že hrajete na hlavním pódiu přímo před The Cure! Je to velice důležitý festival pro rock, punk a další alternativní styly. A pro nás je důležité, že jsme toho součástí.
Jaká je vaše oblíbená vzpomínka z festivalu?
Jednoznačně outro naší písničky Let The Flames Begin. Jednou, když jsem nemohla spát, jsem si ho pustila na YouTube a sledovala asi tak desetkrát dokola. Byl to zážitek, který bych chtěla znovu prožít.


Co máš nejradši při hraní na festivalech obecně?
Vidět naše přátelé, jak hrají, pokecat si s nimi, vyrazit si spolu a sledovat legendární kapely.
Na jaké další kapely se těšíš na festivalu?
The Cure, The Cure, The Cure! Byli jednou z mých nejoblíbenějších kapel od nějakých mých 13 let. Upřímně ani nevím, co budu dělat, až uvidím [frontman] Roberta Smitha. Nebudu v té chvíli zodpovědna za své činy!
Kdo by hrál na tvém vysněném festivale?
The Clash by otevírali a uzavírali festival, abychom na ně mohli opravdu pořádně tancovat na začátku i na konci noci. Hodila bych tam všechno od Iceage, přes Santigold, až po M83, aby se lidé stálé hýbali! Byl by tam stan jen s mewithoutYou, kde by hráli jen oni a zahráli by úplně všechno od nich. Také by tam byl Smiths/Morrissey karaoke piano stan. Zkus mi říci, že to všechno nezní úžasně a já ti to neuvěřím!
A co bychom mohli čekat od vašeho setu?
Můžete očekávat, že vypustíme energii, která byla celý rok držena na uzdě.
Jak moc nervózní budeš před vystoupením?
Nejspíš se počurám, protože budu tak vynervovaná! Upřímně jsem závislá na tom překonávání toho pocitu před každým vystoupením.
Co pro tebe zaručuje skvělý festival?
Žádné technické problémy, slyšet ozvěnu svého hlasu na míle daleko, pach nečistoty a Robert Smith koukající se ze strany pódia!
Bez jaké jediné věci by jsi se na festivalu nemohl obejít?
Horký heřmánkový čaj a teď taky malinová lékořice – je to jedna z nových věcí.
Jaké nové kapely by jsi chtěla nejvíce vidět na tomhle letošním festivalu?
Now, Now [formálně známí jako Now, Now Every Children] a fun.. Obě dvě kapely jsme sem do Anglie vzali již dříve. Samozřejmě fun. teď vystřelili úplně vysoko, tak by bylo úžasné je vidět na tomhle pódiu s jejich slávou a před takhle velikým publikem. A nové album Now, Now má takový grandiózně-srdceryvný zvuk, což by myslím znělo na aparatuře takovýchto rozměrů opravdu dobře.
A co bude následovat u Paramore?
Po tom všem bychom měli být hotovi s nahráváním [s producentem Justin Meldal-Johnsenem], takže se budeme už jen připravovat na vypuštění čtvrtého alba!

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com