Paramore dokončují 4. album

18. 10. 2012 | Autor: | 2 x komentář |

Po relativní době klidu je tady pořádná novina!
Hayley dnes večer na oficiálním tumblr a LiveJournal účtu kapely Paramore zveřejnila nezvykle dlouhý článek, kde nás seznamuje z nejaktuálnějším děním v LA. A prozradila jedno veliké tajemství – čtvrtá studiová deska bude dokončena již za dva týdny! Rozhodně nečekaná zpráva! V jejím příspěvku se dále dočtete, jak vypadala tvorba alba na počátku roku 2011 a kam se od té chvíle dopracovali.

Samozřejmě skupinu čeká ještě mnoho práce s nahranými písněmi, předprodukce a jistě také vypuštění singlu z nového alba, ale celkově se vše chýlí ke konci a vypadá to, že se nové desky dočkáme počátkem roku 2013.  Na překladu článku se již pracuje… 21:45 – Překlad je hotov.

Co si myslíte, jak bude čtvrtá deska Paramore znít? 

Dobré ráno

autor: Hayley Williams
překlad: parahani  

Je zamračeno, perfektní ranní počasí v Los Angeles…Ačkoliv než tohle dopíšu, slunce už bude rozhodně intenzivně svítit, tak jako vždy. No nicméně, mám nějakou tu minutku, než se probudí zbytek města, tak mě napadlo, že se můžu podívat sem a sepsat pár myšlenek.

Měla jsem to prozradit hned na začátku? Jo, neumím udržet tajemství a k čemu by to stejně bylo? Takže k věci: asi za dva týdny budeme dokončovat. Naše čtvrté album! (pokračování v celém článku)

Abych byla upřímná, před rokem…jenom jsme spekulovali, doufali jsme, modlili se, jak tohle bude znít. Jaký z toho budeme mít POCIT. Pamatujete na náš rozhovor s časopisem Alternative Press? Ten, kde jsme působili tak sebejistě a že máme jasno, jak se to bude celé vyvíjet? Nevím, koho jsme se snažili přesvědčit víc, jestli vás nebo nás samotné! Samozřejmě jsme snili o tom, jak čtvrté album bude vypadat a jak jasně budou nové písničky řekněme zářit. Jen to občas nevypadalo, že se k tomu dostaneme. Nyní se chystáme vše zabalit a ovázat pěknou mašličkou. Je to pocit plný pokory, vidět světlo na konci tunelu. Vědět, že jsme přijali výzvu, vydali se na cestu a nikdy se neohlédli.

Chybí nám dokončit jen pár písní a stejně jako ty zbylé, všechny jsou nám velmi drahé. Rozložení písníček tak nějak sedí, poslední na našem pracovním seznamu je první z nápadů, co jsem si zapsala. Pořád si pamatuji, jak jsem znova a znova brnkala na dvě kytarové struny a zpěv nahrávala do mého iPhone s myšlenkou ‚tohle se pravděpodobně na album nedostane…‘ Ale prostě se mi to líbilo, protože díky těm slovům jsem se cítila lépe.

Dokončení nám chvíli trvalo. Když se na to podíváme, začala jsem na začátku roku 2011 a album jsme netvořili do…jara tohoto roku? (sakra.) Prostě jsme si nebyli jistí, kam směřovat, protože z ničeho jsme neměli  takový pocit, jako z již vydaných věcí. A pak jednoho dne, když jsme my tři a JMJ (náš producent – pro ty, kteří se připojili až nyní) seděli ve studiu a jen si tak pohrávali s různými nástroji okolo, z nebes se snesla píseň přímo do naších srdcí/mozků a to je můj super příběh. V ten den jsme skoro s určitostí věděli, že ta písnička se na album dostane. Neskutečně jsem se těšila, až ji uslyším. Je to důležitý dílek skládačky a pro mě je to velmi důležitá část celého našeho příběhu.

Teď vážně, co když za pár týdnů přijdeme s něčím jako…“JEN JSME SI DĚLALI LEGRACI!!! Žádné album nenahráváme, jen žijeme v LA, necháváme se spalovat sluníčkem a jíme tuny veganských dezertů!“ Asi byste byli naštvaní, co? Dobře, protože tohle jsme nedělali. Tak nějak. No dobře, všechno tohle jsme dělali, ale hlavně jsme nahrávali album.

S láskou,
Hayley.

P.S.: Omlouvám se, že tohle neprošlo korekturou, zrovna jsem se vzbudila a jsem si jistá, že by to chtělo odstavce, je tam plno blábolů a špatně použitých čárek.

 

Komentáře ke článku “ Paramore dokončují 4. album ”

  1. tom

    jak bude znit prece vynikajicne!!!uz se tesim az si ji koupim!

  2. Komi.

    Doufám, že to nepodělají 😀 Většina alb, co teď vyšla a těšil jsem se na ně. Tak nic moc 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com