Rapper B.o.B. o Hayley a tanci

28. 11. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Americký rapper Bobby Ray Simmons, známý také pod zkratkou B.o.B., vydal v tomto roce svou druhou studiovou desku a stále se těší velkému úspěchu. Zakládá si na kolaboracích s významnými hudebníky a fanoušci Paramore ho mohou velmi dobře znát – jednou z jeho komerčně nejúspěšnějších písní byla ‚Airplanes‚, kde hostovala Hayley Williams.

Internetový magazín Complex s Bobbym nedávno udělal rozhovor, zejména kvůli „The Hip Hop Dance Experience“ – taneční hře na Wii a Xbox360, kde si budete moci zatrsat právě na zmiňované ‚Airplanes‚ a také na jednu z jeho novějších písní ‚So Good‚. Při zpovídání padlo také následující:

Z lidí, se kterými jste kdy hudebně spolupracoval, kdo si myslíte, že by byl nejlepší v The Hip Hop Experience?

Bobby: Hayley Williams z kapely Paramore. Umí tančit. A to jako opravdu. Je to šílené, je to rocková hvězda, ale nikdo to neví. Ale víte, jak jsem na to přišel já? Když jsme spolu zpívali ‚Airplanes’ a já ji viděl tančit. Ona vážně umí tancovat. Jako..nekecám, šíleně. Ohromilo mě to.

Dodala bych – vážně jsme to nevěděli? My sledujeme živá vystoupení, Bobby. Myslím, že jisté tušení jsme měli, nemám pravdu?

 

Komentáře ke článku “ Rapper B.o.B. o Hayley a tanci ”

  1. KeeRenegade

    Nevím kde jsem četla, že když Hayley byla mladší, chtěla dělat balet :3

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com