Paramore dorazili do Německa

1. 12. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Zdá se, že Paramore poslední týden vůbec nezahálejí a pustili se naplno do příprav vydání nového alba. Nejprve začali v New Yorku, kde je čekaly schůzky s Fueled By Ramen, absolvovali promo focení a mnoho dalšího.  A nyní? Celá kapela zamířila do Evropy! Podle dostupných informací letěli přes Heathrow v Londýně až do Hamburku v Německu.

Na Twitteru kapely se objevila tato překvapující zpráva:

Probuzeni v  Hamburku! První ze zastávek na naší krátké cestě. Těšíme se na rozhovory o novém albu/sdílení trochy informací s labelem a přáteli.

AKTUALIZACE: Paramore nadále pokračují v šíření jejich nové muziky po Německu a také se vypořádávají s problémy časového posunu. Dnes (tj. 3.12.) absolvovali pár schůzek s novináři a zástupci magazínů a Hayles nás o tom informovala ve tweetu:

Těším se, že se zítra podělíme o naše nové písničky s magazíny/novináři. Jestli se jim nebudou líbit, sním vlastní spodky. #německo

 A zdá se, že po tomto dni „německá mise“ končí. Kapela zřejmě zařídila vše, co vzhledem k brzkému vydání alba potřebují a nyní (podle tweetu od Hayley) byla „večeře s labelem tou poslední věcí na hamburkském seznamu, co udělat. a odjíždíme!“.

 

Komentáře ke článku “ Paramore dorazili do Německa ”

  1. Mell

    „jestli se jim nebudou líbit sním vlastní spodky“ 😀 😀 😀 tak tim to fakt „zabila“ 😀 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com