Hayley o samotě a roce 2013

31. 12. 2012 | Autor: | 1 x komentář |

Po téměř dvou měsících se opět dozvídáme novinky z Ameriky skrze sociální síť Livejournal. Hayley Williams krátce přispěla na účet kapely, kde hodnotí momentální dění a také samozřejmě sdílí nadšení pro rok 2013. Jak je známo, nová deska „Paramore“ vychází v USA 9.dubna, ale stále se čeká na oficiální datum vydání prvního singlu s názvem „Now„. Doufá se v potvrzení 22.ledna 2013.

Prozatím zveřejňuji originální verzi příspěvku, překlad bude později. Překlad je hotov.

Ještě to funguje?

Zdravím všechny, omlouvám se, že jsem vás nechala tak dlouho o samotě. Zkrátím to, protože popravdě budeme zveřejňovat pár věcí a nechci o tom moc mluvit, než něco vyjde. (Mohla bych být ještě víc nekonkrétní? Ne…)

Chci jen říct, že…Trávit čas o samotě není špatné.  Je fajn, poznávat samu sebe mimo kapelu. V podstatě se ze mě v posledním roce stal velký samotář, v dobrém i  ve zlém. Shlédla jsem obrovské množství filmů a šla na pár úžasných koncertů. Koukala z gauče na televizi, sama. Napsala mnoho textů, které si snad brzy budete prozpěvovat. Doufám, že jsem za tento rok dost vyspěla. Ačkoliv dospívání nemá co dělat s věděním… A já si rozhodně myslím, že o žití samy se sebou se mám ještě co učit.

Nejsem si zcela jistá, jaký bude příští rok, ale doufám, že všichni víte, že po většinu dní budete tím nejlepším zážitkem a nefalšovaně nejlepší věcí vy. Když si spolu budeme povídat nebo si vyměníme úsměvy na koncertě, slzy, dopisy, které napíšete… Dopředu vám děkuji za cokoliv, co se bude dít. Neumím to dostatečně zdůraznit: nemůže nám být už více jedno, jestli prodáme stovky miliónů triliónů alb nebo jestli neprodáme žádné a na každém koncertním programu budeme navždy na začátku. Vy budete stále tím opravdovým. Tou radostí a hnací silou, co se za tím vším skrývá…A kromě toho, že prostě milujeme muziku… máme rádi vás. Ve skutečnosti mám pocit, že uplynulé 2 roky práce byly takovou cestou smíchanou s trápeními při vývoji, jak se k vám dostat.

Roku 2013, my přicházíme!

Hayley

 

Komentáře ke článku “ Hayley o samotě a roce 2013 ”

  1. Ester

    Mslim že u nic není možný aby neprodali ani jedn album 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com