Nová zpráva od Hayley

30. 1. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Hayley zveřejnila na tumblr kapely nový článek. Píše v něm o novém singlu Now, o tom jak jsou všichni natěšení a jak tohle všechno prožívají. Z článku je jasně patrné, že už se nemůžou dočkat dalšího hraní. Před tím je však čekají další rozhovory a photoshooty, na které se samozřejmě všichni těšíme! Překlad Hayleyina příspěvku naleznete v celém článku.

Překlad: michelle (paramorefans.cz)

NOWWWWWW

Několik posledních týdnů bylo tak. intenzivní. Samozřejmě v tom nejlepším. Všude jsme létali a všem jsme vyprávěli o novém albu a upřímně, byla to obrovská úleva. Jsem prostě vděčná, že jsme se dostali sem. Víte, o čem mluvím?

Je to už několik let. Myslím, že jsem si ani neuvědomila jak to je dlouho, co jsme vypustili něco nového. Stali jsme se znovu 100% zranitelní a dali jsme světu lupu, aby se podíval zpět do našich životů. Intenzita. Ale je to o času! Pokud jsem se za těch několik let něco naučila, tak je to skutečnost, že v mém srdci není pochyb o tom, že tohle je to, k čemu jsme určeni. Dělat hudbu a spojovat se s životy ostatních lidí prostřednictvím jakýchkoli možností, které hudba dovoluje. Vypadá to, že máme úplně novou šanci. Tři z nás jsou natěšení plně převzít výhody této šance a všechny možnosti, které jsme dostali.  Tak jo, už to bylo intenzivní, ale já jsem pro cokoliv!

Náš první singl po tak dlooouhééé době vyšel minulý týden. Pokud o tom nevíte…dobře, jmenuje se to „Now“. Moc se mi to líbí. Zdá se, že jsme tak dlouho čekali, abychom to vydali a teď je to tady a my prostě jen cítíme svrbění, aby už bylo celé album vydané. Neexistuje žádný způsob, jak slovy popsat, jaké naše album je…Nemůžu popsat ten zvuk, protože je tu SPOUSTA zvuků. A i když opravdu doufáme, že si půjdete singl koupit, „Now“ sám o sobě vůbec nevysvětluje celé album ani jak celé album zní. Hádám, že se prostě budete muset stavit na jízdu! Pokud jste ochotni…děkujeme vám z hloubi našich srdcí.

Ke konci týdne nás čekají zkoušky, mnohem více rozhovorů/photoshootů/a spousta všech těch směšných věcí, které jsou jen prostředky, jak se dostat ke koncertům 😉 Budeme vás udržovat v obraze!

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com