„4 strany / 4 noci“ – den třetí

4. 4. 2013 | Autor: | 8 x komentář |

Je za námi další noc, během které kapela „osobně“ představila sérii nových písní z eponymního alba. Na straně C vinylu „Paramore“ najdete skladby: Still Into You, Anklebiters, Interlude: Holiday a Hate To See Your Heart Break. Z rozhovorů, kterých za poslední měsíce Paramore absolvovali opravdu hodně, lze pochytit o těchto písních pár informací, například že „Still Into You“ je inspirována vztahem Hayley a Chada Gilberta, „Hate To See Your Heart Break“ zase obdobím, kdy Hayles vídávala Taylora velmi smutného. A „Anklebiters“ pak popisuje lidi, kteří se vám snaží stáhnout a omezit.

První a poslední ze zmíněných čtyř skladeb Paramore zahráli také akusticky v show BBC Radio 1 a jejich studiové verze si můžete pustit ze záznamu zde:


 

Komentáře ke článku “ „4 strany / 4 noci“ – den třetí ”

  1. roxanne

    tak jsem si album více naposlouchala a musím říct, že už se mi líbí!:) Myslím že to prvotní zklamání pramenilo z vysokých očekávání. Nadšení už z toho vyloženě nebude ale nakonec se mi to líbí, budou tam i nějaké srdcovky a tak mám radost. U Interludes se vždycky musím usmívat:)

  2. parahani

    roxanne: tak to je super! je to prostě hodně odlišné a jinak laděné album. a myslím, že bylo stvořeno právě za tím účelem , aby se lidi usmívali a hlavně mám z každé noty pocit, že se celou dobu ve studiu jen smáli, jedli, leželi na pohovce a hráli si 😀

  3. mh

    Parahani: Presne ten istý pocit mám aj ja. Keď to počúvam cítim, že sa pritom bavili.

  4. roxanne

    parahani: to jo:) no líbí se mi to album čím dál víc, zvykám si. Strašně se mi líbí Last Hope. Taková moje hymna tohoto alba. A brala bych taky víc songů jako je Part II.
    A ještě něco musím napsat:D. Teď jsem si pustila Brand new eyes a víc mě to udeřilo. Ty nové songy jsou dobré, ale příjde mi, že to je spíš díky Hayley. Ta instrumentálná část mi často příjde taková suchá, zatímco když si pustím třeba Ignorance nebo BBBB a další, tak tam je výraznější ta hudba, zajímavé tóny a melodie. To mi na tom novém albu dost chybí. Nějaké výraznější tóny prostě. No ale to byl zkrátka Josh a budu se bez toho muset obejít i když mi to vážně chybí. Hm, dlouho jsem vás tady zas neotravovala svými dlouhými komentáři 😀 ale s novým albem si to nemůžu odpustit.

  5. parahani

    roxanne: já bych neřekla, že úderné tóny byl prostě josh, bylo to spíše celkovým laděním skladeb. „paramore“ je teď úplně o ničem jiném…je pravda, že když už se tam objeví rušnější a tvrdší části, jsou hodně prokomponované a neudeří tak do ucha, jako ignorance. ale nemůžeš napsat song s naštvaným textem bez toho, aby byl ostrý a úderný… podle mě to prostě nejde vůbec porovnávat. to nové album má prostě úplně jiné téma, jinou náladu. ale srovnávat se bude vždycky 🙂

  6. Áňa Ježková

    Ahoj, album jsem si poslechla již několikrát. Poslech prvních pár písní ve mě vyvolal zklamání, ale na druhou stranu, když si to poslechnete dvakrát, třikrát, zjistíte, že to není tak hrozný, a na počtvrté jste vyjuchaní, z toho, že konečně přišlo to, na co jste čekali asi 3 roky, protože první rok jste poslouchali Brand New Eyes. Když už jste se do toho alba doopravdy vcítili, připadáte si jak v sedmém nebi, protože tohle jste potřebovali, je to jako droga, kterou jste si vzali po velkém absťáku. Čekala jsem, že album bude obsahovat píseň klidnou, pomalou, jako byla na Brand New Eyes The Only Exeption, tak tady je Hate To See Your Heart Break.
    Ještě bych chtěla zmínit, že jim chybí čtvrtý člen – bubeník, protože když si nějakého „půjčí“ nezapojují ho do toho tolik, jako když by to byla člen kapely. Ale nakonec jsem spokojená, jakej styl si vybrali, těším se, až album bude doma a o koncertu ani nemluvím!

  7. Áňa Ježková

    Omlouvám se za dlouhý komentář 😀 😀

  8. michelle

    Áňa: Za dlouhé komentáře se rozhodně neomlouvej! 🙂 Čím víc jich bude, tím raději budeme :). Je pro nás potěšení číst vaše komentáře!

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com