Paramorefans.cz: Interview s Paramore

5. 7. 2013 | Autor: | 7 x komentář |

Chvilku to zabralo, ale tady je – vypouštíme do online světa rozhovor stránky paramorefans.cz s kapelou Paramore! Toto setkání po dlouhém čekání a samozřejmě nesnadném zařizování proběhlo těsně před koncertem v pražské Lucerně a náš tým měl po nezdařilém pokusu o kontakt na festivale Rock For People konečně tu možnost pár minut vyzpovídat Hayley, Jeremyho a Taylora a samozřejmě kapele předat dárek od fanoušků. Tímto také děkujeme pořadatelům akce za zprostředkování interview.

Rozhovor trval necelých 10 minut, po kterých musel být bohužel ukončen, takže se na mnoho otázek nedostalo, ale i tak jsme zjistili zajímavé nové informace. Kapela se nám odvděčila čirým nadšením při předávání pohlednic a malých dárků přímo od našeho týmu a samozřejmě také neskutečným vystoupením přímo na pódiu. Jsme velmi rádi, že se vydařila i akce s nápisy „The Only Proof We Need Is You“ , úklona Hayleymusela potěšit snad každého fanouška. Moc děkujeme všem, kteří se zúčastnili jednoho či druhého projektu!!! Pevně doufáme, že atmosféru, jakou vytvořilo české publikum, si budou Paramore chtít brzy zopakovat.

Celý záznam rozhovoru + předávání dárku je dostupný na Youtube i s volitelnými českými titulky:


 

Komentáře ke článku “ Paramorefans.cz: Interview s Paramore ”

  1. martin-safarik-daily.blog.cz

    Konečne som vás našla 😀 skvelý blog o Paramore , ktorý do dnes funguje 🙂 , je fakt úžasný.. som vďačná aj za tie titulky, pretože som ešte nikdy nevidela blog o zahraničnej spevčke/ovi, kapele… v ktorom by bol aj preklad 🙂 cením si to .. a design je taktiež skvelý, určite budem tento blog pravidelne navštevovať.

  2. mh

    Proste super ! A to som presne chcela vedieť,že či pomenúvajú svoje gitary. Spravili ste to vážne úžasne a ešte sa aj chalani rozkecali.

  3. rouzmeli

    WHOAAA! Konečně!! 🙂 Už jsem se toho nemohla dočkat 😀 Jste boží!! 🙂

  4. Dominika

    @martin-safarik-daily.blog.cz proboha tohle je stránka ne blog.

  5. tom

    Super video a jěště lepší koncert.Doufám,že zase brzy přijedou
    Paramore <3

  6. Janka

    Taylor je zo štvrtiny čechoslovák :).

  7. Vivi

    Vy jste úžasní! 🙂 Měly jste přichystané skvělé otázky. Nevěděla jsem, že je Taylor ze čtvrtiny čechoslovák 😀

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com