Hayley pro magazín Billboard

8. 9. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Magazín Billboard je známý zejména pro své hudební žebříčky, kde se pravidelně dozvíte, kdo momentálně vévodí populární muzice. Na jejich stránkách toho naleznete ale samozřejmě mnohem víc a jelikož se toho kolem Paramore aktuálně děje opravdu hodně, neuniklo to ani Billboardu. Nový rozhovor s Hayley Williams se tak točí okolo příprav a podoby tuné, o získávání sebedůvěry při tvorbě nové desky a také přijde řeč na připravovanou plavbu ParAhoy. Hayles také prozradila, že s Taylorem pracují na nových písních a také je tu stále materiál, který se nevešel na eponymní album a kapela se k němu možná vrátí.

Paramore chystají pro Self-Titled turné „něco víc než živou show“
autor: Gary Graff
překlad: parahani

O turné:
Tohle turné už jsme plánovali delší dobu. Hodně jsme se snažili a byli obezřetní. Chtěli bychom dlouholetým fanouškům ukázat, až kam nás dostali a těm novým, o co mohli přijít. Takže větší produkce, větší pódia, samozřejmě. Chceme být kapelou, co vytvoří něco víc než živou šou. Jako 24 letá jsem znovu objevila kouzlo Freddie Mercuryho; poprvé jsem se do něj zamilovala jako dítě skrze „Wayne’s World“. Chci vytvořit takovou šou, o které lidé nepřestanou mluvit a opravdu jsme tvrdě pracovali na tom, aby to tak vypadalo. Bude to obrovské. Za Paramore se na to strašně těším.

O novém albu:
Když jsme tvořili a začali si znovu získávat naši sebedůvěru jako autoři a hudebníci a i jako přátelé, byla to obrovská úleva. A měli jsme takový triumfální pocit, když bylo vše hotovo a my to album poslouchali… A fanoušci ho přijali, podporovali a byli na něj hrdí. Je to obrovské požehnání a hlavně zábava. A pořád je tu tolik věcí, co chceme a musíme udělat. Myslím si, že ten fakt, že jsme vše překonali a natočili tuhle desku, nám ukázal, že je tu budoucnost a mnohem zářivější místa a další úžasné příležitosti a mnohem více zábavy. Takže jsme jednoduše otevřeni tomu, co přijde.

O plavbě ParAhoy:
Na jednu stranu jsem radostí bez sebe a nadruhou mě to děsí. Ale jsem moc ráda, že to děláme a myslím si, že to bude super příležitost potkat spoustu fanoušků, spojit se s lidmi a užít si muziku. Hodně kapel takové plavby dělá a mnoho z nich je mnohem starší než Paramore, takže do toho jdeme tak trochu pohlavě, ale myslím si, že to bude neuvěřitelné. A pokud to bude opravdu dobrý zážitek, nedivila bych se, kdybychom uspořádali ještě jednu a ještě a ještě…

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com