Rozhovor s Paramore pro TwoTube TV

25. 9. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Po kratkém odpočinku v Americe se kapela vydala na začátku září na evropskou půdu, kde zahájila svou návštěvu v Irsku. Představili se v dublinské O2 aréně a to samozřejmě neuniklo médiím, která zpovídala Hayley už při zkouškách v Tennessee. Přímo v místě konání se pak Paramore setkali s reportéry z The Bellissimo Files a také TwoTubeTV. Za druhý jmenovaný kanál se představil moderátor Stephen a společně s Taylorem, Jeremym a Hayley probrali, jak vnímají celosvětový úspěch s novou deskou nebo co plánují na plavbě Parahoy. Překlad interview naleznete v celém článku.


Vždy pro Vás byl důležitý vztah s fanoušky. Odpovídáte jim na Twitteru, přeposíláte jejich tvorbu… Je to pro Vás hodně důležité?
Hayley: Jako kapela jsme se „narodili“ do doby internetu, Myspace komunity apod. Bereme to asi jako možnost podívat se na nás z té osobní stránky, jako náhled do toho, co každý den děláme a dokud nás to bude bavit, tak to budeme dělat. Máme z toho dobrý pocit.

Jak byste popsali váš světový úspěch?
Hayley: Je to vždycky jiné…pro nás je opravdu důležitá rodina, možnost jet domů a být s lidma, co máte rádi a pak odjet na pár týdnů a hrát hudbu, co  milujete, to je skvělé. A pokud to bude fungovat a budeme moci hrát muziku, co máme rádi, bude to super.

Řeknu vám, jak já vnímám úspěch já – první na žebříčku v Argentině, Austrálii, Brazílii, na Novém Zélandu, ve Skotsku, Velké Británii i tady v Irsku! Gratuluji! Je to neuvěřitelné, album je venku pár měsíců… Jaký jste měli pocit, když jste to slyšeli? Něco jako „konečně!“?
Jeremy: Je to úžasné, hlavně ten úspěch v tolika různých zemích tak daleko od domova. Naši fanoušci jsou skvělí, mám pocit, jako by se naše rodina rozrůstala. Je to super, opravdu super.

Řekněte nám, co je to Parahoy! A co se tam vlastně bude dít?
Hayley: Parahoy je plavba s Paramore. Na vlastní lodi.
Taylor: Bude to skvělá zábava, hrajeme tam myslím dva koncerty přímo na lodi, na vodě, což je šílené, nikdy jsme to nedělali.
Hayley: Budu skákat z pódia přímo přes palubu do vody!

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com