Hayley o „Still Into You“ pro ABC News Radio

8. 10. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Druhému singlu z eponymní desky „Paramore“ se opravdu daří a sbírá ohlasy, kde se dá. Still Into You již získalo v Americe za prodejnost zlatý certifikát  a aktuálně je to první song této kapely, co se kdy dostal do Top 10 nejhranějších písní v US rádiích. Silně tomu napomohla i speciální stránka, za jejímž vznikem stojí kdo jiný, než fanoušci. Také videoklip se těší úspěšnosti, Youtube hlásí přes 31 milionů shlédnutí.

„Still Into You“ je speciální zejména pro Hayley, která v něm prakticky popsala svou lásku k příteli Chadu Gilbertovi. To a více sdělila serveru ABC News Radio, který ji vyzpovídal. Řeč přišla také na celkovou podobu alba a co pro zpěvačku tato deska znamená.

„Tahle píseň je od začátku do konce autobiografická. Je to o mě a o vztahu, který trvá už téměř šest let. Myslím, že je to jeden z nejvíce autobigrafických songů, co jsme kdy vydali a co jsem kdy napsala, a proto ho možná tak miluju. Je to svým způsobem vzrušující, když Paramore vytvoří milostnou píseň, protože to zrovna často neděláme.

O popularitě Still Into You:
Na sto procent je to můj nejoblíbenější singl, co jsme kdy vydali, takže když vidím, jak se mu daří, že ho lidé opravdu mají rádi, je to úžasný pocit.

O albu:
Tahle deska je z velké části o tom, jací osobně jsme a o nás jako jednotlivcích. Myslím si, že je vážně super, když nás nyní objevují noví fanoušci, dostanou opravdu pěkný obrázek o tom, kdo jsme. Pokud lidé doteď o Paramore neslyšeli, je tohle to správné album, se kterým by měli začít, protože než se dostanete ke konci, mám pocit, že nás budete znát.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com