Rozhovor s Hayley pro OK! Magazine

9. 10. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Eponymní desce se daří, singlovka „Still Into You“ boří hitparády a kapela je neustále na turné. Rok 2013 se rozjel ve velkém stylu, a tak u toho samozřejmě nemohou chybět média. Až do prosince má trojka hudebníků nabitý program a to nejen koncertováním. Mezitím (a nebo přímo na cestách) si zejména Hayley najde čas i na rozhovory pro americké magazíny. Jedním z nich je OK!, pro který poskytla interview po telefonu.

Redaktorka Haley Longman byla ze zpěvačky opravdu nadšená, jak sama uvedla ve svém článku. Ta se jí jednoduše trefila do vkusu, takže kromě povídání o nové desce, turné a úspěšnosti v rádiích, se pobavily o nahrávání pro filmy, oblíbenosti Pitch Perfect a Freaks & Geaks nebo také padla otázka, jestli má Hayles vlastně ráda popovou muziku. Více v překladu.

Gratulujeme k Self-Titled turné! Které město je vaše nejoblíbenější?
Šílení fanoušci jsou v New York City. Upřímně, kdekoliv severně, New Jersey, Philly a potom, když dorazíme na západní pobřeží, tam jsou lidé taky šílení. Je fajn, že není moc měst, kde by byl nudný dav. Ale až dorazíme na severovýchod, bude to rozhodně divoké.

Je to divné nebo super, že po všech těch letech za tebou chodí holky, aby ti řekly, že jsi jejich idolem?
Oboje. Je to super, ale nevidím se tak. Ale samozřejmě si pamatuju, jak jsem sama měla své časopisy, kde byly třeba Gwen Stefani, TLC, Aaliyah a i Missy Elliot  a návod, jak se namalovat a upravit podle nich. Vzhlížela jsem v muzice k hodně ženám, které dělaly věci trošku odlišně. Miluju naše mladší fanoušky. Strašně ráda vidím, jak se vyjadřují skrz módu a druh hudby, kterou poslouchají. Je to vážně fajn být v takové pozici.

„Still Into You“ se stále daří – zrovna dosáhla 30 milionů shlédnutí!
Je to úžasné. Miluju to video. Teď vypadám úplně jinak než v tom klipu, ale zdá se mi, že zachycuje určitý moment v čase a pocit, jaký jsme měli při psaní té písně. Takže jsem strašně pyšná. Když se na něj koukám, cítím se skvěle a mám takový pocit, že naši fanoušci taky. Nevím, jak to překonáme, protože jsme se při tom natáčení tak bavili.

Je tu nějaký televizní pořád, který máš „pořád ráda“? (you’re „still into“?)
Ano. Freaks and Geeks. Vážně chci,aby natočili film. Všichni herci, co tam hráli, jsou nyní slavnými hvězdami a já bych je ráda viděla zase pospolu, natáčel by to Judd Apatow. Nevím, jaké by to bylo, už to nejsou středoškoláci a ani tak nevypadají, ale ten pořad pro mě jako dítě strašně moc znamenal. Strašně jsem se v něm viděla, milovala jsem ho.

Pojďme se pobavit o muzice. Máš vůbec ráda pop?
Jasně! Miluju popovou muziku. Nebojím se to říct. Jako Paramore jsme vyrůstali na hudební scéně, která nemá s popem nic společného, ale jsem stejně velká fanynka. Myslím si, že „Applause“ od Lady Gaga je super písnička. A Katy Perry je úžasná osobnost, neznám ji nějak skvěle, ale při těch několika setkáních byla milá. Takže pop mám ráda.

Jaký je tvůj nejoblíbenější song roku 2013 a kdo by podle tebe měl v roce 2014 vyhrát Gtammy?
O jéje, to je fakt těžká otázka! Jedné písničky se pořád nemůžu zbavit, a to „Treasure“ od Bruno Marse, myslím si, že je to vážně dobrý skladatel. Je jedním z největších a nejúspěšnějších. A samozřejmě nemůžu zapomenout na Justina Timberlakea. Jsem velký fanoušek NSYNC, takže cokoliv Justin vytvoří, líbí se mi to. Je těžké si vybrat.

Moc se mi líbí tvá nová píseň se Zeddem „Stay The Night“. Myslíš si, že má na to být „Airplanes“ roku 2013?
Myslím si to! Když jsem zpívala na „Airplanes“, prostě jsem věděla, že ten song miluju. Netušila jsem, co z něj bude. Byla jsem tak nadšená, že toho můžu být součástí. A když jsem slyšela „Stay The Night“, měla jsem ten stejný pocit. Je to silná písnička a jsem poctěna, že mě k ní Zedd přizval. Je to fajn, spolupracovat s umělcem, který tvoří něco naprosto odlišného od toho, co normálně vy děláte, ale myslím si, že jsme se setkali tak uprostřed a šlo to moc dobře.

Paramore přispěli již dříve několika písněmi na soundtracích – k jakému filmu by se podle tebe hodil song Paramore?
Ráda bych nás viděla na soundtracku k Hunger Games, to by bylo super. Ty knížky jsou úžasné, celá série. A pak by bylo strašně fajn podílet se na něčem lehkém a srandovním, nějaké komedii. Jsem velký fanoušek Judda Apatow, nevím, jestli by se všechna naše muzika někam hodila, ale určitě máme písničky, co by stálo za to vyzkoušet.

A co televize? Měli jste song v Glee, ale je tu nějaký pořad, kde byste chtěli ještě být?
Fakt nevím, řeknu Big Bang Theory, vždycky se na to koukám, jsem velký fanoušek. A co se týče filmů, měla bych zmínit, že mým snem je podílet se na pokračování Pitch Perfect.

Můj bože, to je jeden z mých nejoblíbenějších filmů.
Je nejlepší. „Cups“ v podání Anny Kendrick, to by vlastně mohl být taky song léta. Zjevil se z ničeho nic!

Tu písničku byste měli na turné zahrát!
To je vážně dobrý nápad. Měla bych jí (Anně) tweetnout a zeptat se jí, jestli chce s námi zpívat.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com