Ain’t It Fun klip zrušen, uvidíme Daydreaming

2. 11. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams, wembleyPo měsících od zveřejnění fotografií kapely na place natáčení videoklipu „Ain’t It Fun“ se začalo spekulovat, kdy ke zveřejnění práce  režiséra Jonathana Desbiense dojde. V září ale přišla nečekaná zpráva – zmiňovaný klip nebude. Celou situaci vysvětlila Hayley Williams na LiveJournalu a přihodila také překvapení. Její příspěvek naleznete v překladu pod perexem.

Během turné po Velké Británii kapela neodolala a pořídila na stadionu ve Wembley záznam písně „Daydreaming“. Tento song se tak stane jednak britským singlem, ale také klipově nahradí nepovedené „Ain’t It Fun“. V komentářích na LJ Hayles připsala, že video k Daydreaming nebude obsahovat jen záběry ze show, ale pár dalších drobností, který byly zachyceny jinde. Také ji  mrzí, že nikdo neuvidí její bláznivé modré vlasy určené pro Ain’t It Fun, ale k takovým experimentům prý bude ještě spousta příležitostí.

Klip „Daydreaming“ má již stanovenou také premiéru, a to úterý 5.listopadu 2013 na stránkách uk.msn.com.

Není to hotovo?

Ahojte lidi, tady Hayley. Jsem zpátky a chci vás informovat o něčem, na co se nás mnoho lidí ptalo…

Před pár měsíci jsme zveřejnili fotku z natáčení klipu k písni „Ain’t It Fun“… Ukázalo se, že proces tvorby a následného dokončování videa byl řekněme… nezábavný. Tradá! Abych to zkrátila, nebyli jsme spokojeni s tím, kam se klip ubíral, a tak jsme se rozhodli vše zrušit.

Nemějte ale obavy! Od té doby jsme natočili další video… pro song „Daydreaming“, který vydáme jako singl pro naše kamarády za louží. Samozřejmě plánujeme natočit nový klip i pro „Ain‘ It Fun“, jakmile k tomu dostaneme příležitost. Až probereme všechny detaily, dáme vám vědět!

Omlouváme se, že jsme vás nechali tak dlouho čekat. Díky za všechno to nadšení a trpělivost, neprošly bez povšimnutí. Nikdo netouží po tom pravém videu k „Ain’t It Fun“ více než my. Je to jedna z našich neojblíbenějších písniček a až bude ten správný čas, objeví se k němu video, co bude stát za to.

Mám vás všechny ráda. Uvidíme se na koncertě. J

Hayley

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com