Paramore pro MIX 105.1

10. 11. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

mix 105.1 orlandoV úterý 5.listopadu Paramore navštívili v rámci Self-Titled turné Orlando ve státě Florida. Tak jako i v jiných městech absolvovali kolečko rozhovorů pro média, a tak podle slov kapely neměli moc času na jiné aktivity ve městě. Rádio MIX 105,1 si pro Hayley Taylora a Jeremyho připravilo pár zajímavých otázek, které se týkaly například města Nashville, oblíbených písní nebo vzniku kolaborace s umělci jako B.o.B. a Zedd. Záznam je tady, překlad interview v celém článku:


Oblíbená knížka aktuálně, blog:
Hayley má ráda make-up knížky. Sleduje blog A Beautiful Mess (Jeremy ho zná, jsou tam různé výrobky, recepty). Taylor strávil odpoledne v knihkupectví Barnes and Nobles. Tay měl Pinterest, nevěděl, co to je (pozn. je to stránka, kde tvoříte online koláže fotek, videí apod.) Jsou tam prý fajn obrázky.
Hayley (na Taye): Když ses zabvil Twitteru a Instagramu, škoda, že nemůžeš říkat „ha, ale mám Pinterest!“.

Oblíbený song živě?
Taylor – Part II, Jeremy – Ain’t It Fun (se sbory je to super), Hayley – Brick By Boring Brick, Still Into You

Jak se liší Paramore v roce 2013 od těch před pár lety, když začínali?
Taylor
: Dost jsme vyrostli, začínáte jako kamarádi, co mají rádi stejné věci… Jsme teď lepší kamarádi, umělci…lepší lidé.

Jak vás město Nashville ovlivnilo jako muzikanty?
Hayley
: Nashvile, co se týče muziky, je víc různorodý, než si lidé myslí, není tam jen country. Od toho, co jsme začali, tak je to město živější, je tam více lidí, více akcí, více kapel…  Je to super. Mám ráda ten fakt, že ikdyž to není velké město, když tam přijedeme, spoustu se toho tam děje… Já a Jeremy bydlíme ve Franklinu, Taylor v Nashville.  Franklin je malá komunita, v době mezi alby jsem odtamtud musela na chvíli pryč…Ale Jeremy žije vážně v přírodě.
Jeremy
: Mám to rád, když dojedeme z toho chaotického turné a doma je ticho, slyším ptáčky a broučky… Je to fajn.

Hayley, ty jsi spolupracovala s B.o.B. a se Zeddem. Jak se to stalo?
Hayley
: Tak nějak přirozeně. Airplanes nám bylo předáno jako demo v zákulisí v New Yorku (Hammestein Ball Room), líbilo se mi i klukům… Z Bobba se stal náš kamarád, byl s námi na turné, navštívil nás při nahrávání ve studiu. Se Zeddem to bylo takhle – od asi 2005 jsme zapsáni pod Fueled By Ramen, což vlastnil John Jannick a za ty roky se z něj stala osobnost, je úžasný. Když opouštěl FBR, fakt nás to mrzelo. Takže když mi poslal „Stay The Night“, věřili jsme mu vždy ohledně toho, co máme či nemáme dělat. Napsal mi, že pracuje se Zeddem (jmenuje se Anton) a že je to Paramore fanoušek a podle něj by se můj hlas do té písně hodil. Docela jsem váhala, protože jsme zrovna zveřejnili „Still Into You“ a nechtěla jsem jít do ničeho, co by mě odvádělo od Paramore, ale pak jsme o tom mluvili a všechno šlo tak přirozeně… Nijak to Paramore neovlivnilo, byla to další příležitost a je to super.

Na co se můžou fanoušci těšit příští rok?
Hayley
: Turné…
Taylor
: Jo, zdá se, že jsme na turné pořád… Je na čase si udělat nějakou přestávku.
Hayley
: To by bylo fajn.
Taylor
: Blíží se naše plavba, Parahoy. Což bude super. Ale teď se soustředíme na turné, snažíme se z nás dostat i tu poslední kapku energie.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com