Taylor o albu a minulosti pro „The Music“

23. 1. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

taylor york Při lednové návštěvě Austrálie si Paramore dali přestávku od médií a celé turné absolvovali bez rozhovorů. Co se ale týče tisku, jeden z hudebních plátků přesto ukořistil alespoň krátké interview s Taylorem. Magazín The Music se ve článku zaobíral návratem kapely po odchodu dvou členů a také celosvětovým úspěchem eponymního alba. Tay také objasňuje posun při tvorbě nové desky a její název. Kompletní překlad naleznete pod perexem.

O odchodu Farroových:
Když se to sesypalo, rozhodování bylo pro mě dost těžké. Nebyl jsem na to prostě připravený. Zhroutil jsem se, brečel a pak jsem v jeden moment jednoduše věděl, že nechci, aby to skončilo a že jsem s Hayley a Jeremym v kapele strašně rád. Stále jsme toho měli spoustu před sebou, tak jsem pokračoval.
O úspěchu eponymního alba:
Rozhodně nás to, v dobrém slova smyslu, překvapilo. Ne že bychom o sobě pochybovali, ale myslím si, že jsme byli velmi mile překvapeni, jak dobře to dopadlo a jak silní jsme. Jsem na to album a koncerty, které pořádáme, vážně hrdý.

O názvu alba „Paramore“:
Hodně kapel pojmenuje takhle první desku a říkají tím „tak tady jsme, tady se vám představujeme“ a myslím, že my jsme se prostě chtěli znova uvést.

O proměně zvuku:
Když jsme začali psát, uvědomili jsme si, že fanoušci se v té době upnuli na jistý zvuk a na to, jak je tvořen, takže jsme se pokusili psát ve stejném duchu jako vznikalo Brand New Eyes nebo Riot! – drželi jsme se těch zajetých postupů. Obě ty desky máme vážně rádi, ale nakonec jsme takhle tvořit nechtěli. Potřebovali jsme se posunout a chtěli jsme sdělit něco nového. Všechno to bylo trochu divné, ale zároveň přirozené a správné. Někdo tam nahoře se nad námi slitoval, protože nic takového jsme nikdy nedělali.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com