Twenty One Pilots o koncertování s Paramore

31. 1. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams + josh dunKapela Twenty One Pilots je u společnosti Fueled By Ramen nováčkem, ale i tak o ní bylo za poslední rok dost slyšet. Duo muzikantů výrazně podporují i Paramore a to dokládá také společné lednové turné po Austrálii. Zejména Hayley opakovaně fanouškům na sociálních sítích připomíná, že tuto kapelu stojí za to vidět živě. Piloti Tyler Joseph a Josh Dun ale vše kapele oplácí stejnou měrou a při rozhovorech pro MTV a AU Review se zmiňují o tom, jak dobře je mezi sebe skupina přijala a co pro ně takové přátelství znamená.


Mám Paramore strašně rád. Z alba nebo rozhovorů nikdy přesně nepoznáte, jací lidé v té kapele jsou, nevíte, jak se budou chovat tváří v tvář. Můžu ale upřímně říct, že Paramore byli neskutečně milí a hned nás přijali, jsou to ta nejskromnější trojka, co jsem kdy potkal. Pamatuju si, že hned poté, co jsme byli zapsáni pod stejný label, tak Hayley tweetovala o tom, jak je nadšená. Je super s nimi teď cestovat a skamarádit se. Jsou jako naše rodina.

Paramore jsou úžasní muzikanti a z jejich koncertů se můžeme inspirovat. Na hodně rockových koncertech cítíte v sále takový pocit temnoty. Ale u nich je to světlo. Koukal jsem na jejich show a cítil jsem životní pohodu. Být součástí takového turné, s lidmi jako jsou oni, je něco, čeho se chci účastnit  a dělá mi to radost. Myslím si, že naše přátelství se bude jen prohlubovat, zůstaneme si nablízku a v budoucnu snad odehrajeme další společné koncerty.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com