Hayley Williams na rádiu Power 96.1

2. 3. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams, power 96.1Ačkoliv si Paramore před plánovanou zaoceánskou plavbou vzali pár týdnů volna, Hayley Williams se nevyhnula několika rádiovým rozhovorům. Při svém cestování po Americe navštívila např. show Ryana Seacresta a v Atlantě pak rádio Power 96.1. V pořadu Maddoxe a Sonica zpěvačka povídala o cestování s kluky, oblíbených písních, aktuální Parahoy a také o nezapomenutelných zážitcích s fanoušky. S některými si podle jejích slov stále mailují. Více v přeloženém rozhovoru níže.

Power Chat s Hayley Williams

Pověz nám něco o turné, budete koncertovat s Fall Out Boy?
To jo, v létě. Po dlouhé době si teď dáváme několikatýdenní pauzu, takže kluci jeli domů, Jeremy je s malou… Takže pár týdnů máme volno, pak se chystáme na plavbu s názvem Parahoy a pak v létě Monumentour s Fall Out Boy.

Tak to je super, nějaké ty jednodílné plavky…
Náhodou jsem velký fanda jednodílných plavek, myslím, že se vrací do módy. Ale to říká holka, co se neustále pohybuje okolo upocených chlapů, takže si na sebe skoro nikdy neberu jen vršek a kalhotky.

Co je nejlepšího na cestování s kluky?
No… jsem z rozvedené rodiny a bla bla.. Ale nikdy jsem nebyla kolem kluků, mám jen dvě nevlastní sestry, které miluju a jsou to moje nejlepší kamarádky, ale když jsem byla malinká, byla jsem jedináček. Se sestrami nás dělí sedm let. A vážně se mi teď líbí ten pocit, že mám kolem sebe milion bratrů. Staráme se jeden o druhého, vyrůstali jsme spolu, takže jsme se rozhodně pošťuchovali jako sourozenci. A cítím se s nimi vážně bezpečně.

O čem jste se naposledy hádali?
Hádky v kapele se v téhle době motají spíš kolem toho, co budeme dělat. Jaký bude plán dne. Někdo začne, další se ho snaží přesvědčit o tom svém a tak, ale nakonec se vždycky shodneme. Ale nehádáme se o ničem zásadním, nejsou to jakože vážné hádky. Tu dobu už máme za sebou.

Máte nějaké společné tetování?
Jo, máme. Ty linky na ruce symbolizují nás tři, ale důvod proč jsme si tohle vybrali je, že ta viditelná kůže je to negativní a vše je orámované tím pozitivním – našimi přáteli, rodinou, fanoušky, týmem na turné… Díky nim existujeme.

Který song nejradši zpíváš na koncertech?
Teď je to upřímně „Ain’t It Fun“. Což je mimochodem i náš nový singl. Ale měla jsem ho ráda od začátku.. Občas si musíte na některou písničku živě zvykat, trvá to několik turné, než zapadne. Bylo to tak u Misery Business, u té jsem nemohla popadnout dech, zpívat tolik slov a u toho se pohybovat. Ale Ain’t It Fun šla dobře od začátku, dobře se na ni tancuje, ale působí vážně lehce. Vždycky mi sedne.

U videa k „Ain’t It Fun“ jste si to museli vážně užít, že?
Byla to zábava. Dostáváme se do bodu, kdy si natáčení klipů prostě chceme užít. Kouknout se na video po delší době a vzpomenout si na ty super zážitky. Vždycky to není o tom mít temné video nebo nejlepší příběh. U „Ain’t It Fun“ jsme se rozhodli zdolávat rekordy a nakonec jich bylo deset. A fakt to nebylo jednoduché. Pro mě bylo nejtěžší dělat za sebou hvězdy ve vojenských botách. Už mě sice někdo porazil, ale nevadí.

Vzpomeneš si na nějaký fajn zážitek s fanoušky?
Je jich tak tisíc. Celkově je úžasné, že momentálně hrajeme na větších místech, než kdy předtím a v předních řadách pořád potkávám ty stejné tváře, jako v roce 2005. Ale když si vyberu jeden zážitek, tak to bude podzimní show v Nashville. Nastoupili jsme a moc toho prvně nevidíte kvůli světlům, ale jak jsme sešli blíže k lidem, viděli jsme, že tak nejméně sto lidí drží vepředu nápisy „Vítejte doma, Paramore“. Bylo to úžasné… Hráli jsme doma ve velké hale, snažíte se ukázat lidem kolem vás, že pro tohle jste celé ty roky dřeli a my jsme se v podstatě snažili po třech letech vrátit… Byl to nádherný pocit.

Takže znáš některé vaše hard-core fanoušky?
Rozhodně! S některými si mailujeme. Znají nás od doby, co jsme cestovali dodávkou. Ani není možné je neznat, potkáme se vždycky ve městě, kde zrovna koncertujeme a pokecáme si.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com