Rozhovor s Hayley pro Entertainment Weekly

4. 7. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

9114_originalV Entertainment Weekly se nedávno objevil rozhovor s Hayley, kde se jí ptají na kluky z FOB, jaký je to pocit hrát jako poslední píseň Ain´t it Fun, nebo jestli má nějaké rady pro začínající kapely na Warped Tour. Rychlý překlad tohoto rozhovoru najdete v celém článku.

Právě jste zaháji letní Monumentour turné s Fall Out Boy. Co jste o klucích zjistili?
Tihle kluci každý den cvičí a my jen sedíme ve své šatně a jíme chipsy. Řekla jsem Patrickovi „Moc díky za to, že se kvůli vám cítíme jako hloupí lenoši“. A on říká „Kdybych tohle nedělal, tak se na pódiu ani nepohnu.“ Takže možná za chvilku začnu s Ballet Beautiful (pozn. př. populární série cvičení od Helen Bowers).

To proto nosíš na všech koncertech boxerské šortky s Paramore logem?
Tyhle šortky jsou ta nejpohodlnější věc, jakou jsem kdy na pódiu měla. Mám radost, že už na turné nenosím latex. Vypadám jako fitness instruktorka a miluju to.

Ain´t It Fun je doposud největším hitem vaší kariéry a ve videu můžeme vidět kapelu, jak láme světové rekordy. Měli jste taky nějaké rekordy, které jste se pokusili překonat, ale nešlo to?
Věřte tomu nebo ne, ale fakt jsme překonali všechny rekordy, které jsme v ten den překonat chtěli. Měli jsme seznam. Můj nejoblíbenější byl ten, kde jsme rozbíjeli budíky kytarami, protože jsem myslela, že prostě nedokážu vypadat tak dršně. A byla jsem překvapená tím, jak rychle šly ty budíky rozbít. Už na první ráno se rozpadaly na malinké kousíčky.

„Ain´t It Fun“ je teď běžně vaším posledním songem na koncertech, jaký je to pocit?
Naše show je postavená na momentech očekávání davu a tohle je jedna z těch písní, které v sobě takové momenty mají. I lidé, kteří vůbec neznají Paramore znají ten přechod před začátkem části sboru, takže končíme s největší parádou. Je to opravdu rock´n´rollové zakončení koncertu.

Spoustu letních měsíců jste v minulosti strávili na Warped Tour. Máš nějakou radu pro kapely, které se chystají na svoje první Warped turné?
Nikdo vám nic nedluží. Musíte do toho jít s tímhle. Když jsme byli v roce 2005 poprvé na Warped Tour, nedostali jsme stravenky, takže jsme neměli ten skvělý catering. Měli jsme asi pět dolarů na den a mohli si koupil ledové limonády a hot dogy. Museli jsme si psát svoje vlastní letáky, protože některé dny nebyla naše kapela napsaná v rozvrhu. Je to hodně práce, ale pro kapelu je to důležitá fáze si tímhle projít, protože když vám někdo něco jen předá – když vám někdo prokáže službu, nebo vás protlačí na jiné místo, které je lepší, nebo je tam více lidí – tak si toho budete cenit. Všechno si zkuste zasloužit.

Jsi slavná díky svým barevným vlasům. Řekni mi něco o své současné barvě.
Tohle jsou moje SLC Punk! modré vlasy. Miluju ten film. Je v něm Jason Segel, jak by ho někdo mohl mít nerad? Líbí se mi, jak to vypadá, ale jakmile si na to zvyknu a budu se cítit pohodlně, změním to.

Na jaře se konala první Parahoy! plavba. Plánujete jich do budoucna více?
Tahle plavba tak nějak překonala úplně všechna očekávání. Byla to taková malá subkultura, kde každý znal každého a každý znal hudbu toho druhého, všichni jsme tam spolu trávili čas, jedli a pařili. Hrozně jsem si to užila. A doufám, že v tom budeme pokračovat po zbytek naší kariéry.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com