Hayley telefonicky poznala Jasona Segela

18. 7. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

O volnočasových aktivitách členů Paramore se toho nejspíš nejvíce dozvíte na Twitteru, a to především od Hayley. Zmiňuje oblíbené filmy, divadelní představení a nebo doporučuje muziku. Stálicemi jejího seznamu je kapela ‚N Sync a Justin Timberlake a pak také Jason Segel, známý zejména jako Marshall Eriksen ze seriálu How I Met Your Mother. Hayley ho sleduje už od jeho prvních filmů a když letos navštívila studio moderátora Ryana Seacresta, nezapomněla Jasona označit jako svou ‚celebrity crush‘. Nyní se telefonicky Seacrest spojil pro změnu s hercem kvůli propagování nového snímku Sex Tape, a tak se nabízelo zkusit zpěvačku k hovoru připojit (na záznamu od 8:04):


Hayles byla očividně zaskočená, ale nadšená. Měla radost, že Segel zná Paramore, pozvala jej hned na koncert a slíbila, že zajde do kina na jeho nový film. Celou událost ještě okomentovala na síti:

„Úplně jsem zapomněla Jasonovi Segelovi říct, jak jsme na rande s Chadem vedle něj seděli… a taky že nosím na mé oblíbené bundě placku s jeho obličejem.“

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com