Hayley vybírá své oblíbené písničky

18. 7. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams a chad gilbertAčkoliv se hudební vkus Taylora, Hayley a Jeremyho liší, navzájem si hudbu neustále doporučují. Nejvíce tipů dostává internetový svět od slečny Williams, protože se z nich skládá řekněme polovina její aktivity na Twitteru. Momentálně propaguje nejvíce kapelu Candy Hearts, kteří letos vydali novou desku v produkci Hayleyina přítele a muzikanta Chada Gilberta. V následujícím krátkém interview se svěřila, které písně ji v životě opravdu ovlivnily. Ke třem vybraným připojila ještě skupinu The Cure, se kterými měli Paramore tu čest sdílet pódium na festivale Reading & Leeds v roce 2012.

Bjork – „Human Behaviour“
Pro mě ten song po prvním poslechu všechno změnil. Chtěla jsem umět takhle zpívat, každičkou notu, co uměla ona. „Human Behaviour“ mě dostalo z mé fáze boybands a hlas Bjork mě inspiruje neustále.

The Temptations – „I Can’t Get Next To You“
Dětství jsem prožila v Meridian v Mississippi a jeden ze zakládajících členů z Temptations vyrůstal nedaleko od nás. Říkala jsem si, že když se mohl z toho městečka dostat on, tak já taky. Tohle je od malička můj nejoblíbenější song od nich.

They Might Be Giants – „Birdhouse In Your Soul“
S Chadem jich máme oblíbených hodně! Ale když jsme se vraceli z naší první společné návštěvy jeho rodičů z Kentucky, hráli nám They Might Be Giants… a do té písničky jsme se zamilovali. 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com