Hayley pomohla v kariéře designérce Jill Forie

20. 7. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

custom kicks hayley williamsHayley Williams na svém Twitter účtu doporučuje každou chvíli něco, ať už to jsou restaurace, filmy nebo značky oblečení. Právě do poslední kategorie se částečně řadí designérka Jill Forie, která vyrábí na zakázku ručně malované tenisky pod vlastní značkou Sink Or Swim Custom Kicks. V rozhovoru pro XXl Mag prozradila, že právě zpěvačce z kapely Paramore vděčí za doporučení, které ji popostrčilo v její kariéře kupředu a rychleji se tak ve svém odvětví uchytila.

Díky kterým teniskám jste se dostala mezi komunitu ve svém oboru?
Celkově mě dostal na scénu design „Pet Sematary“, který jsem dělala pro Hayley Williams z Paramore. Vytvořila jsem ho ve svých začátcích v roce 2009 a stačil jeden tweet od ní a bylo to. Tím se dostalo jméno Sink Or Swim mezi lidi a začali mě kontaktovat další zákazníci.

Takzvaná „Queen Of Canvas“ vytvořila originální obuv také pro členy Green Day, New Found Glory nebo The Swellers. Jejími oblíbenými kousky jsou právě ty s horrorovými motivy, jako byl „Pet Sematary“ (na obrázku vlevo). O autorčiných začátcích, používané technice, materiálech a cenách se můžete dočíst v rozhovoru na stránkách magazínu.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com