Hayley vysvětluje zrušení dvou koncertů

6. 8. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

paramore monumentourJen dva dny poté, co jsme vás informovali, že i přes Hayleyinu nemoc turné nadále pokračuje, přišlo radikální STOP. Fanoušci se na posledních dvou představeních Monumentour, tedy v Corpus Christi a Dallase, museli obejít bez Paramore. Zpěvaččina infekce krku bohužel přešla na hrudník a odborníci tak vydali povel k přestávce. Koncerty nyní vedou New Politics a s prodlouženým setlistem pouze Fall Out Boy. Lidé, kterým tyto dvě kapely nestačí, dostávají od příslušných společností plnou částku za lístky zpět. Hayles se omlouvá a děkuje za pochopení v následující zprávě z paramore.net:

Píšu vám z postele, protože můj doktor i hlasový kouč mi zakázali dnes vystupovat. Mám infekci hrudníku a … Něco, čemu se říká „vyčerpání“. Ha. 

Slova v této kraťoučké zprávě vůbec nemůžou popsat můj pocit marnosti, smutek a to, jak se se mnou točí svět (poslední je nejspíše z léků…ach jo).

Corpus Christi, myslím na vás od té doby, co jsem se odpoledne probudila a lidé z Dallasu, na vás budu myslet po zbytek večera. Absolutně nesnáším rušení čehokoliv. Přiznat si porážku je pro tuhle holku obtížné.

No nic. Díky, že se to snažíte pochopit. Samozřejmě chápu jakoukoliv podrážděnost. Jsem vám vděčná za všechna přání k uzdravení a lásku, co mi posíláte. Velké díky patří FOB za prodloužení jejich včerejšího vystoupení. Jsme strašně rádi, že cestujeme právě s nimi. 

Co se týče turné, pořád pokračuje. Doktor si myslí, že budu v dalších dnech v pořádku a rozhodně připravená na nadcházející show. 

Modlete se za mě, jestli se modlíte. Jestli ne, dejte placáka. 

S láskou,

Hayley

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com