Hayley Williams a její volný čas

14. 10. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

10361994_799840796726879_5697174077066242992_nKaždý tráví svůj volný čas po svém. Hayley Williams však jako zpěvačka Paramore jistě tolik volného času nemá, a tak se ho snaží vždy naplno využít. Navštěvuje koncerty a různá pro ni významná místa (všechny vás jistě napadne Disneyland, ve kterém je Hayley jako doma) a o všem nás informuje na svém účtu na twitteru. A co se tedy v Hayleyině životě událo nového? 

První příležitostí, kdy mohli fanoušci Hayley spatřit byla její návštěva Los Angeles. 26. září se totiž společně s několika přáteli a svým přítelem Chadem Gilbertem zastavila v Universal Halloween Horror Nights.

universalhalhornight2

Velkolepé akce se Hayley zúčastnila 30. září. Hayleyin přítel Chad Gilbert a jeho kapela New Found Glory křtili své nové album Resurrection, a tak ani Hayley nemohla chybět!

resurrection1

A s podporou New Found Glory Hayley pokračovala i v říjnu. 4.10. se přišla podívat na jejich koncert v Los Angeles, kde byla odchycena několika fanoušky. V zákulisí se pak vyfotila se zpěvačkou Candy Hearts Mariel Loveland.

nfg4

Nemluvili jsme náhodou o Disneylandu? Tentokrát Hayley a Chad zavítali do Disneyworldu v Orlandu, kde se oba ochotně fotili s fanoušky. Den pak Hayley zakončila na koncertu New Found Glory.

dw1

Jedné z posledních akcí se Hayley zúčastnila společně s Taylorem. 11. října se ženil tour manager Paramore Andrew Weiss. Fotografie ze svatby naleznete v galerii!

wedding2

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com