Hayley obdržela ocenění pro průkopnici

13. 12. 2014 | Autor: | Bez komentářů |

trailblazer9Zhruba před měsícem jsme vás informovaly o „Trailblazer Award„, tedy speciálním ocenění pro průkopnici, které se magazín Billboard rozhodl udělit Hayley Williams. Toto ocenění je úplnou novinkou a Hayley je tak od včerejšího večera jeho první držitelkou. Slavnostní ceremoniál se konal v New Yorku, kam byla Hayley pozvána společně s Taylor Swift, Arianou Grande nebo Jessie J. Společnost jí ale dělali také přátelé z kapely, Jeremy a Taylor, kteří Hayley za účasti Joy Williams doprovodili při akustické verzi písně „Hate To See You Heart Break„.

Joy Williams byla součástí i samotného předávání ceny a byla to právě ona, z jejíchž rukou Hayley ocenění přebírala. Při své děkovné řeči zmínila Jeremyho a Taylora a zavtipkovala, když mluvila o Beyoncé. (video zde)

,,Děkuji vám za pozvání, je to super – já jsem si tu řeč napsala, protože jsem se bála, že bych se s Beyoncé střetla pohledem a všechno bych zapomněla. Tohle je ta největší pocta, kterou jsem mohla obdržet, protože je to odkaz, který chci zanechat. Být v kapele se dvěma svými nejlepšími přáteli a nikdy nedělat nic, co bychom dělat nechtěli. Je to úžasná a mocná věc být oslavována za to, kým jsem. Existuje spousta dívek, které se tak nikdy necítily a já chci svůj život strávit tím, že se zasloužím o to, aby byly vidět a slyšet.“

Pro více informací klikněte na celý článek. Na fotografie z celého večera se můžete podívat v naší facebookové galerii po kliknutí na obrázek vlevo.

Jak už jsem zmínila výše v článku, Hayley vstoupila na pódium hned několikrát. Za doprovodu Jeremyho a Taylora (všimli jste si Taylorova nového účesu?) zazpívala společně s Joy „Hate To See Your Heart Break“ (video z vystoupení naleznete zde) a byla také jednou z předávajících! Hayley předávala ocenění v kategorii „Hitmaker“, které obdržela Charli XCX (Charli se společně s Paramore účastnila evropského turné v roce 2013) a vy se na tento okamžik můžete podívat ve videu.

Hayley odpovídala také na dotazy na červeném koberci. Jak tuto poctu vnímá? Je to přesně ta stopa, kterou chce zanechat nejen jako zpěvačka, ale také jako člověk. Ve videu je mimo jiné zmíněn i fakt, že na akci není jako solový umělec, ale reprezentuje kapelu. Cítí se vedle kluků dobře a je šťastná, když jsou vedle ní. Nebýt jich, tak by si asi tolik nevěřila.


Snad všichni chtěli Hayley k tomuto úspěchu poblahopřát, a tak se twitter během večera zahltil gratulacemi. Tady jsou některé z nich:

Joy Williams: ,,Byla zábava s vámi zpívat a předat ti tvou „Trailblazer award“, Hayley. Vždy ti fandím.“

Joytweet

Conan O´Brien: ,,Myslím, že tohle by mohl být můj oblíbený letošní look! To hodně vypovídá!“

briantweet

A co o této noci řekla Hayley na svém twitteru?

,,Posílám obrovskou lásku Taylorovi, Jeremymu a Joy za to, že tam se mnou byli. Vy tři jste mi změnili život, když jsem se přestěhovala do Tennessee.“

,,Gratuluji každé ženě, která dnes byla v místnosti! Znovu děkuji billboardu za ocenění mé cesty v průmyslu za poslední desetiletí.“

hayleytweet

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com