Hayley Williams se bude vdávat!

1. 1. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

hayley williams svatbaPo několika falešných oznámeních, poplachu s kdejakým prstýnkem na zpěvaččině ruce i údajném těhotenstvím, je tu konečně stoprocentně oficiální zpráva – Hayley Williams se bude vdávat! Po šestiletém vztahu se jejím životním partnerem stane kytarista kapely New Found Glory Chad Gilbert. Pár si pro oznámení vybral poslední den v roce 2014 a doplnil jej na Twitteru a Instagramu obrázkem vlevo. Přítel (nyní tedy snoubenec) Hayles ale překvapil s žádostí již dříve, a to na Štědrý den.

Gratulujeme!!!

Oběma muzikantům se hromadí gratulace a jedny z prvních byly od Taylor Swift, Katy Perry, Petea Wentze z Fall Out Boy nebo producenta Zedda. A díky posledně jmenovanému už možná známe termín svatby! Chad totiž něco lehce naznačil v odpovědi:

@Zedd Díky moc, chlape! Nepotřebuješ kolem září nějakou práci jako DJ? 

Čerství snoubenci spolu začali chodit v roce 2008 a přes život na cestách, nahrávání alb a krize obou kapel, ve kterých Hayley i Chad působí, se jim podařilo dotáhnout to až zde. Problémy měli i letos na jaře, které zpěvačka dokonce uvedla v jednom svém příspěvku. Od usmíření jsou ale nerozlučnou dvojkou a za web paramorefans.cz jim přeji mnoho krásných společných let.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com