Paramore vyhráli Grammy za Ain’t It Fun

9. 2. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

grammy paramore ain't it funKonkurence byla silná, ale je to „doma“! Paramore v rámci 57.ročníku udílení cen Grammy zvítězili v kategorii Best Rock Song a odnášejí si tak za hit Ain’t It Fun zlatý gramofonek. Po třech nominacích z předchozích let je toto první proměněná, gratulujeme! Současně je Hayley Williams první ženou od roku 1999, která ve zmíněné kategorii vyhrála, a vše se navíc odehrálo v den 30.narozenin basáka Jeremyho Davise!

Výstřižek

Hayley výrazně slavila prostřednictvím Twitteru, kde v prvních momentech sbírala nadšené zprávy od umělců jako Taylor Swift, Garbage, New Found Glory, Joy Williams, Jacka Antonoffa z fun. a také třeba producenta desky Justina Meldal-Johnsena (který sám získal gramofon za skupinu Beck v kategorii Best Rock Album). Zpěvačka rozhodně nešetřila poděkováními a tak jako dříve vyjádřila, co pro Paramore znamená jak samotné ocenění, tak především získat jej v této době a za song z eponymního alba.

„Je to skvělý pocit moci říct, že jsme vyhráli Grammy a zůstali 100% sví. Pár děcek z poměrně malé hudební scény…Není nic lepšího, než když vás stále podporují lidé/hrdinové, se kterými jste vyrůstali. A zároveň vás oslavují lidé/hrdinové, o kterých bychom ani netušili, že nás znají! Z punk rockové scény do rádií, na MTV a Grammy. Zůstali jsme věrní Paramore. Jsem tak hrdá.“

hayley grammy

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com