Hayley komentuje článek o špatných výdělcích a záměrech Paramore

11. 2. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

hayley wiiliamsJak jste si mohli povšimnout, Hayley Williams využívá pro kontakt s fanoušky a okolím nejčastěji sociální síť Twitter. Kromě sdílení oznámení týkajících se kapely a hovorů s kamarády se nebojí občas okomentovat i nějaký ten článek o Paramore. Většinou se to samozřejmě týká případů, kdy si reportéři „nevšimnou“, že na pódiu vystupují tři lidé, a referují pouze o zpěvačce. Ačkoliv je příspěvek na americkém serveru Clickitticket tentokrát dokonce pojmenován „Paramore mají problém a tím je Hayley Williams“, ji samotnou zaujal jiný fakt. Autor s přezdívkou Noiz totiž probírá, proč se nadcházející turné nazývá „intimate evening“/“little events“ (malá setkání, osobní charakter), když se konají ve velkých divadelních prostorách. Tímto (a výčtem výdělků ze Self-Titled turné) dochází ke tvrzení, že kapela nevydělala přes poslední téměř dva roky z deskou dostatečně peněz, a tímto chtějí ztrátu dohnat. Srovnává také jejich koncert v Madison Square Garden s vystoupením U2, kteří vydělali až třikrát více.

Pisatel také doplňuje, že právě Hayles způsobuje Paramore problémy tím, že není úplně popová diva, ale je zase moc energická na rockový typ Amy Lee (Evanescence). Pro kluky moc jemné, pro holky málo ženské síly – a proto se trojka z Tennessee špatně prodává. Takový výčet překroucených polopravd nemohl nechat Hayley klidnou, a tak vzkázala toto:

„Novináři… Říkejte si o Paramore cokoliv. Že „nezapadáme“ nebo co chcete. Ale NIKDY netvrďte, že nás motivují peníze. Něco si o nás zjistěte. Na jednu stranu nás Paramore živí. Díky bohu, protože toho jinak moc neumím.  Ale i tak jsou Paramore POŘÁD společným projevem tří umělců. A zrcadlí se to v našich turné. Při Writing The Future se chceme navrátit do sálů s našimi dlouholetými fanoušky. Ačkoliv to může působit požitkářsky… Pořád jedeme na vlně Self-Titled šňůry. Nicméně, o naší muzice si říkejte, co chcete, ale neurážejte naše morální zásady.“

Originální článek ale přece jenom končí doporučením, aby si lidé na koncert Paramore zašli. Což podle nás nebude problém, když je momentálně už třetina Writing The Future turné vyprodána. A žurnalisté pozor, tahle zpěvačka se ani příště nebude jen usmívat a přikyvovat.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com