Jack Antonoff: ,,Paramore jsou nejlepší kapela na světě.“

16. 2. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

paramorejackSkladatel a zpěvák skupiny Bleachers známý především jako kytarista americké indie popové senzace fun., Jack Antonoff, se dostal se svou kapelou do podvědomí mnoha fanoušků Paramore už v roce 2010. Zaregistrovat jste ho mohli během turné po Velké Británii, kam byli fun. přizváni jako předskokani. Hayley vždy fun. podporovala, sama se považovala za hrdou fanynku a vyzdvihovala jejich talent ještě před průlomovým hitem „We Are Young“.

Z členů obou kapel se stali přátelé a není tedy překvapením, že byl Jack během rozhovoru pro Alternative Press dotazován také ohledně Paramore. Nutno podotknout, že chválou opravdu nešetřil. Dle jeho slov jsou Hayley, Jeremy a Taylor skvělí lidé a nazývá je dokonce nejlepší kapelou na světě!

Důvod, proč jsou Paramore tak báječní?

No, v první řadě jsou opravdová kapela. Mám pocit, že mohu z jejich hudby cítit osobnostní prvky. Jsou to nejúžasnější lidé na světě. Existuje spousta skvělých lidí, ale jen málo z nich působí ve velkých kapelách, a to je opravdu dobrá kombinace. A co se týče vystupování na jevišti, Hayley je na úrovni Michaela Jacksona. Myslím to vážně. Opravdu nevím, jestli by mě napadla nějaká další kapela, které bych mohl chodit na koncerty a jen tak upřeně zírat na jeviště, aby mi neunikla ani sekunda z vystoupení, jako je tomu u Paramore. Zároveň mi dodávají pocit ohromné rockové show a dle mých představ by to bylo jako na koncertě Gorilla Biscuits. Je tu několik hardcoreových prvků. Myslím, že je to tím, jak Hayley vystupuje, jak komunikuje s publikem. Kterákoli kapela, která je schopná přinést tento druh energie do arény, je ta nejlepší kapela na světě. Vytvářejí v aréně atmosféru klubu, což je cílem každé velké kapely. Na konci dne tu není lepší živá kapela.

Kromě živých vystoupení se na svých albech stále posouvají dál a dál. Paramore už vůbec nezní jako ti předtím. Není nic, co by bylo víc vzrušující než sledovat kapelu a pak přijít a žasnout: ,,Co bude dál?“ Nebáli se mainstreamu a získali obrovské publikum, ale nikdy nedopustili, aby jejich umění trpělo. A to je velmi důležité: Kapely, které se nebojí být velké, ale nemají strach dělat zajímavé věci.

Můj oblíbený moment s Paramore? Byli jsme s nimi s fun. na turné v Evropě v roce 2010. Byli jsme v Liverpoolu, v Anglii a Nate Ruess (zpěvák fun. – pozn. překl.) vtrhl do šatny a Hayley se k němu rozběhla a rozmazala mu svou červenou barvu na vlasy po hlavě. Po zbytek turné měl na vlasech červené fleky. Na tohle nikdy nezapomenu.

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com