Hayley hovoří o Twitteru, televizních pořadech a aplikacích

17. 3. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

BfQD0iwCAAA8Ab9Hayley je svou náklonností k sociálním médiím proslulá. Jak sama přiznává, je tak trochu závislá na Twitteru. Tráví na něm každou volnou chvíli, během níž nás informuje o tom, co právě dělá nebo kde zrovna je. Stejně jako my ale využívá tuto sociální síť také ke sledování svých oblíbených kapel a umělců. Koho Hayley sleduje, prozradila v nejnovějším rozhovoru pro Adweek stejně tak jako to, proč už nevyužívá Instagram, zda si kupuje originální alba nebo které televizní pořady má ráda. Hayley zavzpomínala také na turné, během kterého s kapelou zhlédli všechny série Game of Thrones na Blu-ray. Rozhovor plný tipů a inspirace doplněný o odkazy najdete přeložený níže.

Jaká je první informace, kterou ráno přijmeš?

Nejdřív čtu své emaily a smsky, pak v závislosti na tom, kdo jde venčit psa, jdu ven a pročítám si Twitter. Musím podotknout, že jsem na Twitteru trochu závislá.

Koho tam sleduješ?

Sleduji tolik věcí. Vice a BuzzFeed kvůli zprávám a zábavě, dokonce Good Morning America, kde jsou občas opravdu hloupé příběhy. Úplně nejraději však sleduji své přátele, zvlášť když jsem daleko od domova a chci vědět, co dělají.

A co třeba ostatní kapely a umělci?

Kapela, která zvládá sociální média opravdu velmi dobře, je kapela z našeho labelu Twenty One Pilots. Vždy mají čerstvá videa, vždy píšou o věcech, které jsou v tu chvíli důležité a vždy vedou se svými fanoušky skutečné konverzace. Další umělec, kterého ráda sleduji, nejen na Twitteru ale také na Instagramu, je Taylor Swift. V komunikaci s fanoušky odvádí skvělou práci, dává jim pocit, že existují.

Jsi na instagramu?

Byla jsem. Na Instagramu mi vadí, jak všude za každou cenu vidíte své komentáře. Je tu příliš trolů a lidí, kteří chtějí do vašeho dne jen vnést negativní energii. Ve finále jsem si řekla: „Víš, tohle nemám zapotřebí.“

Dáváš přednost streamingu hudby, nebo ji kupuješ?

Nepoužívám žádné služby pro streaming. Nikdy jsem je nepoužívala. Není to žádné přesvědčení; jsem jen staromódní. Chodím ráda nakupovat CD.

Jaké televizní pořady sleduješ?

Divám se na všechno. Začíná se to dostávat k bodu, kdy se kvůli tomu cítím trapně… Ale zároveň ne [směje se]. Mám ráda Shark Tank a také sleduji Law & Order: SVU a NCIS (Právo a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti a Námořní vyšetřovací služba). Líbí se mi také stupidní program. Nemohu ani vyjádřit, jak smutná a zároveň spokojená jsem s tím, že jsem se oddávala The Bachelor (reality show, kde si muž vybírá z přihlášených žen svou nastávající). 

Pořádáte s klukama z kapely během turné sledovací maratony?

Loni jsme byli na opravdu dlouhém letním turné, a všichni jsme zrovna ujížděli na Game of Thrones – ale jen polovina z nás viděla všechny epizody. Tak jsme šli do Best Buy a koupili všechny série – samozřejmě na Blu-ray, protože jsem si řekla: „Vezmu si je domů a nechám si je.“ Po koncertech jsme zhlédli každou epizodu.

Jaká je tvá oblíbená aplikace?

Miluju Afterlight. Během dne vyfotím spoustu věcí, zvlášť teď když mám psa. Vytáhnu foťák a on už ví, že má pózovat, chudák. Jako kdyby říkal: „OK, ať to máme za sebou.“ Také teď používám Pinterest. Nemám opravdovou nástěnku nebo tak něco; je to spíš jako soukromá složka obrázků zařízení do bytu a receptů. Je to pravděpodobně ten nejhorší Pinterest vůbec. Kdyby to kdokoli někdy našel, byl by zklamaný.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com