Paramore se podělili o svůj playlist

12. 4. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

Paramore byli před svým únorovým vystoupením v Conrad Hotelu v New Yorku vyzpovídáni hudební televizí MTV, kde v předchozích dvou rozhovorech hovořili o Grammy a Hayleyině nadcházející svatbě. MTV si však schovávalo ještě jedno video, ve kterém se kapely ptá na jejich oblíbenou hudbu. Hity, které boří hitparády, ale rozhodně nečekejte. „Myslím si, že polovinu času, kdy jsou skladby v hitparádách – někde v žebříčcích – jsou inspirovány věcmi, které bublají pod povrchem a lidé je nikdy neuslyší,“ řekla Hayley MTV. „Dokonce Ain´t It Fun, což jsme my – je vyvrcholením 10-15leté inspirace napříč žánry.“ Co tedy Hayley a Paramore inspiruje a co rádi poslouchají, zjistíte ve videu. Konkrétní výběr skladeb (obstaraný reportérkou MTV) naleznete v celém článku.


The Decemberists

Hayley zmiňuje, že si předobjednala jejich album. „Tuhle kapelu opravdu miluju – a miluju jejich nové album [What a Terrible World, What a Beautiful World].“ Zároveň připouští, že se tato kapela opravdu vymyká rocku i jiným žánrům.


Turnstile

Tato hardcorová kapela Hayley také učarovala, ačkoli nedávno prošvihla jejich vystoupení v Nashvillu. Chystá se to však brzy napravit. „Myslím, že budou jednou opravdu slavní, jsou jednou z nejskvělejších věcí poslední doby. Jsou ovlivnění cool devadesátkami a má to takový hip hopový nádech.“


Tame Impala

Další kapelu doporučil Taylor, aniž by blíže vysvětlil důvod svého výběru. Jakmile si tuto skladbu poslechnete, ihned jeho volbu pochopíte, je to totiž přesně jeho oblíbený styl hudby.


Unknown Mortal Orchestra


 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com