Hayley a Chad navštívili muzeum moderního umění

7. 6. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

tumblr_no1q2dcrbk1qbpredo4_1280Hayley se rozhodla dát Chadovi k narozeninám neobvyklý dárek. Chad obdivuje zpěvačku Bjork, a tak se společně vydali na její výstavu do Muzea Moderního Umění v New Yorku. Oba byli z výstavy tak unešení, že zveřejnili několik fotografií a Hayley o celém zážitku dokonce napsala příspěvek na Tumblr. Přeložený článek si můžete přečíst níže, fotografie jsou k dispozici v naší galerii.

Letos jsem se rozhodla, že zařídím pro Chada k narozeninám takovou tu záležitost, co je jednou za život. Někdy dáte svému milému nějaké oblečení, nebo ten druh dárku, který mu zůstane na památku…Ale tohle byl zážitek. Když jsem slyšela, že to tu má být jen na krátkou dobu, věděla jsem, že to musí vidět. Bjork je jedna z jeho nejoblíbenějších zpěvaček vůbec. Ona je vlastně skoro na samém vrcholu horní části seznamu. Takže, moci jít s ním a vidět ho, jak to prožívá, bylo stejně vzrušující, jako kdybych to zažívala kvůli sobě.

Tyto druhy článků nedělám, jako vůbec, haha…Ale bylo to tak speciální a Bjork je příliš cool na to, abych některé z těchto fotek nesdílela! Víceméně jsme si prozpívali cestu výstavou (viz 1. obrázek mého obličeje uprostřed zpěvu…“Hyperballad“). Chad pořídil mnoho fotografií se mnou a manekýnou/figurínami Bjork, haha. Je příjemné být stejně vysoká jako někdo…cokoliv. Pro mě byla zřejmě nejlepší částí ta, kde jsem viděla fotografie jejích hlasivek. Zdálo se, že ona i já trpíme některými stejnými hlasovými obtížemi. Mé hlasivky mají na jedné straně podobný malý polyp a malý otok pokaždé, když jsou v pohybu. Vzhlížím k Bjork tak moc – zvlášť jako k zpěvačce – a bylo velmi uklidňující vidět, že nejsem jediná zpěvačka, která nemá dokonalé hlasivky!

Chad a já jsme prošli každou část výstavy a myslím, že jsme byli oba nejvíce zasažení „Black Lake Experience“. Pravděpodobně nebudu schopná to dobře vysvětlit. Je to video, které vytvořila pro tak nějak odlišnou verzi písně „Black Lake“. Jsou to dvě obrazovky, které někdy ukazují odlišné části stejné scény a je tam spousta zvuků. Krása všude kolem vás. Ten song je srdcervoucí sám o sobě, ale když vidíte, co prostřednictvím videa dokáže, nemůžete si pomoci než to cítit ještě silněji. Nebudu vám lhát, totálně jsem se rozplakala.

Pokud nejste fanoušek Bjork, nevím, kolik si toho z výstavy odnesete…Ale pokud ano a jste ve městě a máte nějaký čas nazbyt, určitě byste tam měli zajít. Tak, tak super. Takže díky Chadovi za to, že se narodil a miluje Bjork tak moc, že mě to přimělo milovat její hudbu víc než předtím :). Jsem tak šťastná, že jsme to viděli spolu.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com