Hayley si zahrála ve videoklipu Taylor Swift

16. 6. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

3ea6b3d5-97df-486b-9910-353e29d568d0-540x720Jakmile obletěly internetový svět fotografie z natáčení nového videoklipu Taylor Swift, všichni s napětím očekávali, co tento nový projekt přinese. Taylor si totiž do svého videoklipu přizvala všechny své kamarádky a udělala z nich superhrdinky. Vedle Seleny Gomez, Ellie Goulding, Cary Delevingne, Jessicy Alba a mnoha dalších nemohla chybět ani Hayley.

Když Taylor Hayley kontaktovala a žádala ji o to, aby hrála v jejím novém videoklipu Bad Blood, Hayle okamžitě věděla, kdo bude její inspirací: ,,Taylor mi řekla, ať si vyberu nějaký styl boje a něco jako přezdívku. Okamžitě jsem věděla, že chci být jako Leeloo…a takovým způsobem jsme to zpracovaly.“ (pozn. – Leeloo je postava ze sci-fi filmu Pátý element a hrála ji Milla Jovovich)

Hayley si nakonec vybrala přezdívku „The Crimson Curse„. Její styl boje byl však tak náročný, že si vyžádal kaskadérku, která za Hayley zaskočila. Jak se Hayley své role zhostila, zjistíte ve videoklipu (Hayleyina chvíle nastane ve 2:02).


Videoklip měl premiéru 17. května na Billboard Music Awards.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com