Hayley a Chad jsou na obálce Alternative Press

27. 6. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

normal_tumblr_static_cijkl0uyg4084wgggocwowcos_2048_v2Hayley a její snoubenec Chad Gilbert zdobí obálku nejnovějšího čísla magazínu Alternative Press! Jedná se o speciální pamětní vydání, které vychází ve čtyřech různých verzích. Kromě Chada a Hayley se na obálce objevuje Brandon Urie (Panic! At The Disco), Vic a Tony (Pierce The Veil) a Alex s Jackem (All Time Low).

Snoubenci nafotili pro toto číslo také nový photoshoot. Fotografie pořídil David McClister, o makeup, vlasy a oblečení se postaral nám známý Brian J O´Connor.

Magazín je ve stáncích k dostání od 7. července, objednat si ho můžete také online v evropském e-shopu. Už teď je však v naší galerii k vidění několik prvních fotografií, scany budou později už jsou doplněny.

AKTUALIZACE: Doplňujeme také přeložený rozhovor s Hayley a Chadem o jejich (ne vždy) perfektním vztahu a inspiraci pro píseň „Vicious Love“, kterou si společně brzy zazpívají na Alternative Press Music Awards.

Jak vznikla nová verze téhle písničky?
Gilbert: Tenhle song byl původně na Ressurection. Chtěl jsem ho předělat, tak jsem se zeptal Hayley ‚hele pomůžeš mi vybrat nějakou cool zpěvačku, co by to nazpívala?‘ (smích) Ian [Grushka, basák NFG] miluje Kacey Musgraves a jednou jsem si všiml, když psala, že poprvé crowd surfovala na koncertě New Found Glory. Hayley se s ní kamarádí, tak jsem si říkal ‚možná bychom to mohli nahrát s ní nebo…‘
Williams: …a já tam stála a dělala *ukazuje na sebe a odkašlává si*
Gilbert: ..a já říkám ‚Ty? To je trochu prvoplánové.‘ A ona na to ‚Ne. Miluju New Found Glory. Chci to zpívat a vím, že to bude skvělé.‘ Tak jsem dodal ‚No tak samozřejmě ti neřeknu ne.‘ Kapela ji má strašně ráda a její hlas taky, je strašlivě talentovaná – a myslím, že tomu songu dala něco speciálního. Protože pro něj byla sama inspirací.

Ta písnička není perfektní song o lásce. Snadno se kouknete na naše fotky na Twitteru a pomyslíte si ‚Jé, oni jsou tak dokonalí.‘ Pravdou je, že žádný vztah, ačkoliv funguje, nikdy není jednoduchý. Jednu dobu jsme proti sobě neustále bojovali a když se do takové fáze dostanete, my si uvědomili, že náš vztah za to stojí. Když se partneři začnou hádat – a ten moment nastane vždycky – a pak se většinou rozejdou, nám v ten moment došlo, že nám na sobě záleží nejvíce, hlavně po tom, co jsme tohle přestáli.

Ale vy máte takový jedinečný vztah, kde můžete vážně říct něco jako ‚Zrovna teď nemůžu, kecám s Davem Grohlem a Trentem Reznorem,“ a neřeknete si ‚Kdo je pro tebe důležitější, rockové hvězdy nebo já?‘. „Normální“ lidé by to dobře nevzali.
Gilbert: Rozhodně. Ve čtrnácti jsem byl v kapele Shai Hulud, díky muzice mě celý můj život vedl k Hayley. Myslím, že by nechtěl ohrozit to, kam mě hudba v budoucnu zavede. Jeden z důvodů, proč jsme našli rovnováhu v našem vztahu je, že sami víme, že nedokážeme fungovat bez toho, co milujeme. Když ji odstřihnete od toho, co má ráda, nebude tím, kým má být – a já taky ne. Oba chceme ta nejlepší já, kterými máme být.
Williams: Máme neskutečné štěstí, že každý můžeme být členem kapely, ale když se sejdeme, ten vztah to jen a jen posiluje. Když lidé nedělají to, co opravdu chtějí, vybírá si to daň nejenom na jejich vztazích s partnerem, ale také na vnitřním vztahu se sebou samým.
Gilbert: Můžu to říct?
Williams: Mně to nevadí.
Gilbert: Pamatujete si na plavbu Parahoy? Tam jsme spolu nechodili.
Williams: Bylo to otřesné.
Gilbert: Uvízli jsme na lodi na čtyři nebo pět dní s hromadou fanoušků Paramore, kteří se mě ptali ‚Kde je Hayley?‘ a já říkal ‚Má se skvěle.‘. Nikomu jsme to neřekli, protože náš vztah pro nás byla vždy soukromá záležitost. Ale tahle část se objevila na „Vicious Love“…
Williams: Na to, kým jste, musíte přijít sami. Vaše identita se omylem omotá kolem faktu, že jste deset let v kapele. I když nemáte skupinu, mám pocit, že to ve vztazích nějak můžete cítit a když vám to seberou, říkáte si… ‚Kdo vlastně jsem?‘

Písnička zní optimisticky. Můžete se do ní zamilovat. A lidé ji uslyší na APMAs.
Williams
: Bude to super.

Gilbert: Hayley zní naživo stejně nejlépe.
Williams: NFG nikdy neodehráli špatný koncert, ale přísahám, že před každým ke mně přijde Jordan [Pundik, zpěvák] a nervózně blekotá ‚Proboha, tohle se mi nezdá, nelíbí se mi moje triko, můj hlas…‘ Zkouším s ním hlasovou rozcvičku, dělám mu čaj nebo cokoliv. I když řeknou, že nestojí za nic, není to pravda. Miluju je a mít možnost být s nimi na pódiu bude skvělé.

Hayley je ten největší fanoušek New Found Glory, protože se stará, aby se měl zpěvák dobře.
Gilbert: V Belgii nám po koncertě udělala pleťové masky. Přišli jsme a ona vyhrkla ‚Musíte si dát pleťové masky!‘
Williams: (směje se) Musím se postarat, aby vypadali stále mladí. Měli jste vidět Ianovu pleť. Hladká jak u miminka. 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com