Jak mohl vypadat klip k Ain’t It Fun? Fotograf Jory Lee Cordy zveřejnil desítky fotek z původního natáčení

2. 2. 2016 | Autor: | Bez komentářů |

Paramore-Jory-Lee-Cordy-upravaParamore se singlem Ain’t It Fun posbírali od vydání eponymního alba spoustu ocenění. Úspěch korunovali v únoru minulého roku tím v hudebním průmyslu nejvyšším – cenou Grammy. Mnoho kladných ohlasů ale kapela sklidila i za videoklip k této písni, kde pokořovali rekordy, např. v běhu s plyšáky, rozbíjení budíků nebo lámání gramofonových desek. Ne každý ale ví, že tento kousek pod taktovkou režisérky Sophie Peer byl až druhou volbou. Paramore v srpnu 2013 totiž natočili jinou verzi klipu, ze kterého jsme prozatím mohli vidět pouze několik snímků. Nakonec ale nebyl nikdy uveřejněn, protože se kapele ve výsledku nelíbil. Fanouškům se tento zrušený počin ale vžil do paměti zejména díky modrým vlasům Hayley.

Netroufáme si říct, jestli původní verze videoklipu k Ain’t It Fun někdy spatří světlo světa, ale dost podrobný náhled nám nově poskytl fotograf Jory Lee Cordy. Na svých stránkách totiž zveřejnil přes 140 fotografií ze srpnového natáčení, které nám poodkrývají, jaký vizuální doprovod mohl song mít. Zdá se, že původní koncepce byla velmi umělecká, tedy úplný opak finálního videa, které se přetáčelo v prosinci 2013.

Všechny fotky si můžete prohlédnout u nás na Facebooku a rovnou i připsat, jaký dojem ve vás vyvolávají. Líbilo by se vám artistické Ain’t It Fun?

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com