Parahoy II: Den třetí

22. 3. 2016 | Autor: | Bez komentářů |

parahoy II: den 3

Třetí den plavby Parahoy byl odpočinkový, ale rozhodně ne nudný. Loď Norwegian Pearl totiž zakotvila u mexického ostrova Cozumel, kde účastníci až do odpoledních hodin mohli trávit svůj volný čas. Již před vyplutím organizátoři hlásili, že na rozdíl od první Parahoy v roce 2014, kdy se někteří fanoušci rozhodli tento den místo pláže trávit čekáním pod pódiem na palubě lodi, bude nyní tato část uzavřena, aby si všichni užili tu správnou dovolenou.

Po opětovném nalodění čekal pasažéry nejprve rozehřívací koncert Chvrches (při kterém se dokonce zasnoubil jeden pár) a následné promítání oblíbeného filmu Hayley Waynův svět. Na co ale většina lidí čekala, byla devátá hodina večerní, kdy odpálili svůj druhý koncert na moři přímo Paramore. A jejich show byla speciální již od prvních tónů – Hayley s bratry Yorkovými, Howardovými a Aaronem Gillespiem si připravili cover Hallelujah (původně od Leonarda Cohena, podle slov Hayles se ale ona inspirovala coverem Jeffa Buckleyho), a to dokonce delší, než jak jej známe z živých vystoupení z dob The Final Riot. Zbytek setlistu pak naplnili především písněmi z poslední desky, s příměsí Riot! i Brand New Eyes (např. Where The Lines Overlap, Playing God).


Koncert ale půlila další raritní záležitost – poprvé od roku 2007 Paramore zahráli song Oh Star a Hayley k ní přidala ještě starší příběh o tom, jak tato skladba vznikla. Během vystoupení také zpěvačka věnovala několik slov všem členům, kteří doposud s kapelou hráli, a největší díky patřila samozřejmě Tayloru Yorkovi. U tradiční Misery Business Hayles vybrala pro dva osiřelé mikrofony fanynky Michelle a Lidii (dlouholetá fanynka z Finska). Celý setlist 20 písní si můžete prohlédnout níže. Vložená videa jsou součástí celkově zaznamenaného představení, takže se na Youtube můžete přenést přímo pod pódium, a fotky vás čekají v galerii.


Noční zábavu následně zajišťovaly kapely Vacationer a Lights, opět Chvrches (tentokrát při Dj setu), konalo se noční promítaní Waynova světa a diskotéka se sluchátky. Den plný relaxu i hudby – tak vypadalo dalších 24 hodin na palubě Parahoy II.

Hallelujah
Now
Be Alone
Brick by Boring Brick
Feeling Sorry
Daydreaming
Where the Lines Overlap
Grow Up
Tell Me It’s Okay
Hate to See Your Heart Break
Oh Star
I Caught Myself
Let the Flames Begin
Decode
Playing God
The Only Exception
Still Into You
That’s What You Get
Misery Business
Future

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com