Tour deník Hayley Williams část 5: Zatraceně dobré časy v Singapuru

22. 9. 2011 | Autor: | 2 x komentář |

Jak už víme, Hayley během turné psala speciální příspěvky pro online magazím Papermag, které jsou nyní postupně zveřejňovány. Nyní je tu již pátá část, kde se dozvíme nějakou tu maličkost o Singapuru – poslední zastávce kapely mimo USA. Článek je znovu doplněn skvělými fotkami Lindsey Byrnes. 😉 (Překlad bude později.) Je hotov.

Tour deník Halley Williams část 5: Zatraceně dobré časy v Singapuru

Náš výlet do Singapuru měl hořkosladkou příchuť.

Byl to poslední koncert mimo Spojené státy. Opravdu jsme nechtěli, aby tenhle výlet už končil. Pořád nevím, jestli už jsem kompletně přijala ten fakt, že máme i v této části světa dost fanoušků na to, abychom je zde mohli shromáždit a hrát pro ně. Hodně kapel tyto země vynechávají, protože upřímně, dostat se tady stojí dost prašulí a absolutně nejde předvídat, jak to půjde, dokud to prostě nezkusíte. Díky Bohu, že jsme dostali nápovědu. Všechny tyto místa byla pro nás nová kromě Singapuru. Byli jsme tady před rokem a hráli před úžasným davem lidí. A já si začínám myslet, že ten dav je zčásti zodpovědný za to, že jsme byli schopni na tuto stranu světa dorazit tak rychle…a dokonce hrát na nových místech jako je Hong Kong, Bali a Jakarta. Takže se vším, co bylo řečeno – díky moc Singapure!

 

Nejenom, že to byl poslední koncert mimo Státy v tomto roce, ale byl to také večer, kdy jsme sdíleli pódium s našimi přáteli The Swellers. Koukněte, nezačínejte s tím zase, ale z nějakého důvodu jsme je nevzali na tu poslední show, která se konala, ehm, na Havaji. Já vím, já vím…očividně jsme ti nejhorší kamarádi na světě. Nevím, co se stalo, ale…no nevadí. Singapur měl tedy být naší poslední společnou zastávkou, takže jsme se rozhodli, že si všichni někam vyjdeme. Jinak řečeno, večer před koncertem jsme navštívili Noční Safari, jedli hranolky ve vozíku, který nás vozil kolem tak majestátních stvoření jako „prase vousaté“ a dobrovolník Anto (basák The Swellers) překonával svůj strach z hadů tím, že držel toho největšího, nejtlustšího, nejvíc obrovského hada, jakého jsem kdy viděla. Já bych to nikdy neudělala. Nikdy.

 

Den, kdy se konal koncert, byl snad ještě lepší. Jako náhodou byl v tento den v Singapuru comic book convention/ shromáždění různých věcí týkajících se komiksů. Jelikož jsme byli také v Singapuru, samozřejmě tu nebyla jiná možnost než se zúčastnit. Když řeknu, že to byla jedna z mých nejoblíbenějších mimo-turné mimoškolní aktivit, měli byste věřit, že to byla jedna z mých CELKOVĚ nejoblíbenějších. Pár hodin jsme tam pobyli, zkoušeli japonské manga, fotili se se Stormtroopery a Predátory a v podstatě společně zapomínali na naše dospěláctví. Jak by něco mohlo toto překonat? Pravděpodobně nepřekoná. To je ta hořká část. Nicméně tou sladkou byl fakt, že jsme odehráli zabijácký koncert. The Swellers jako vždy váleli a já byla při přípravách tak nadšená, když jsem slyšela, jak s nimi dav zpívá. Pak jsme převzali pódium my a zdálo se, jako by to tam mělo všechno vybouchnout. A to mluvíme o dost velkém prostoru. Vlastně jsem se nedostala k tomu, jak dobře se nám hraje v „Indoor Stadium“ v Singapuru. Takže říkám, že dobře. Zatraceně dobře.

— HAYLEY

Mimochodem – zážitky, které Hayles ve článku popisuje, můžete vidět i ve videu od The Swellers – Asia tour 😉


 

 

Komentáře ke článku “ Tour deník Hayley Williams část 5: Zatraceně dobré časy v Singapuru ”

  1. Marcik

    Jak jako nejhoršími přáteli, co se stalo? 😀

  2. parahani

    počkej, na co narážíš?? na tu část s The Swellers? prostě je nemohli vzít na show na Havaj, a tak hayley řekla „no jó, vím, jsme ti nejhorší přátelé, nevzali jsme je na Havaj“… tak to bylo myšleno 😉 bylo to ono? 🙂

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com