Hayley má deváté tetování + Taylor šesté!

5. 8. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

Dnes se na sociálních sítích Instagram a Twitter vyrojily fotografie z tetovacího salónu High Voltage Tatto, kde pod rukama tatéra Dana Smithe (má na svědomí poslední tetování Hayley i Taylora) opět ‚trpěla‘ Hayley Williams. Zpěvačka si nechala na levé nadloktí vytetovat znak ‚TCB‚. Tato zkratka znamená ‚Taking Care Of Business‚, což byl název doprovodné kapely Elvise Presleyho. Hayley význam okomentovala takto:

Má to co dočinění s Elvisem/je to rodinná tradice. Nosím takový řetízek už roky!‘
Děda z toho má takovou radost haha.‘

Konečně mám vytetováno TCB. Takový řetízek už nosím roky…Všichni muži v naší rodině nosí TCB (taking care of business) a všechny ženy TLC (tender love and care). Teď mám oboje…A jedno z nich nastálo!

Myslíte si, že by byl Elvis hrdý?

Ani Taylor nezahálel a zdá se, že mu na pravé ruce přibude šestý obrázek do sbírky. Zde už je slovíčko ‚trpět‘ použito očividně správně.
Aktualizace: Nyní se můžete podívat na Tayovo tetování v celé jeho kráse. Na pravém tricepsu se mu usídlila kotva s nápisem ‚Yorga‚. Teď jen doufat, že kytarista taky objasní význam svého tetování, jelikož vyhledávač Google odkazuje jen na starý horrorový film nebo slovo ‚žena‘ v australském nářečí…

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com