Vyhlášena data jihoasijského turné 2013

29. 11. 2012 | Autor: | 2 x komentář |

Před týdnem proplula internetovými vodami informace o plánovaném koncertu Paramore na Filipínách, který byl s určitostí potvrzen místní agenturou. Oficiální vyjádření od kapely či managementu ale stále nebylo vydáno. Dnešním dnem je ale vše jasné – kapela v únoru příštího roku poletí do jižní Asie!

Na stránkách paramore.net byla zveřejněna 3 koncertní data, a to:
12.února – Bangkok, Thajsko @ Centerpoint Studio
15.února – Manila, Filipíny @ Mall of Asia Arena
17.února – Kuala Lumpur, Malajsie @ Bukit Kiara Indoor Arena

Pomalu se nám tak rýsuje plán vystoupení a pokud Paramore opravdu budou chtít vyjet na turné s novou deskou, chybí do vydání alba jen pár měsíců. Zatím můžeme jen tipovat a sledovat předběžné přípravy k propagaci. S jistotou můžeme říci jedno – rok 2013 bude pro fanoušky Paramore velmi nabitý.

AKTUALIZACE: Paramore nebudou po jihovýchodní Asii cestovat sami, na turné je doprovodí velký hudební vzor zejména Hayley – americká kapela mewithoutYou! Na nové desce skupiny z Filadelfie najdete také píseň, kde hostuje právě Hayles. Je tedy možné, že si zopakují živé vystoupení z května tohoto roku.

 

Komentáře ke článku “ Vyhlášena data jihoasijského turné 2013 ”

  1. mh

    Pokiaľ viem tak MewithoutYou je aj Taylorova obľúbená skupina.

  2. parahani

    mh – však já rozhodně netvrdím, že je má ráda jenom Hayles, proto jsem napsala „zejména“ 🙂 má je rozhodně ráda celá kapela 🙂

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com