Hayley pro MAC

8. 3. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Koncem ledna zde byla uveřejněna zpráva o Hayleyině spolupráci s kosmetickou firmou MAC, podle níž by měla Hayley vtrhnout na kosmetický trh se svou vlastní kosmetikou. Tato informace je samozřejmě pravdivá a podle nejnovějších informací by měla být Hayleyina řada k dispozici od 25. dubna. Celá tato kolekce je laděna do odstínů oranžové a k dostání bude pouze na webových stránkách firmy MAC. V souvislosti se zveřejněním této kolekce byl s Hayley uskutečněn exkluzivní rozhovor, ve kterém hovoří o svých denních rutinách a typech ohledně krásy. Originální rozhovor je k dispozici zde, překlad je níže.

překlad: michelle

Jaká je tvoje denní rutina, co se týče krásy, ráno a večer?

Ráno a večer si myji obličej se CeraVe a vždy používám SPF45. Také miluji kokosový olej jako hydratační krém.

Jak se připravuješ na velký koncert?

Zhruba hodinu předtím si rozehřeji hlas a dám si svůj koncertní make-up. To v podstatě znamená, že si namaluji oční linky.

Jaká je největší katastrofa, jakou jsi kdy udělala?

Já jsem chodící katastrofa, co se týče krásy.

Jaký je nejlepší tip, který jsi dostala od svých vlasových nebo make-upových stylistů?

V čemkoliv se cítíš skvěle, v tom budeš také skvěle vypadat.

Jaký je tvůj nejoblíbenější produkt z tvé spolupráce s MAC?

Pudr Lightscapade Mineralise Skinfinish, bez debat. Milovala jsem ho od té doby, co jsem si ho před šesti lety poprvé koupila! Na chvilku ho stáhli, což mě ničilo! Když se mě zeptali, jestli to nechci přidat do kolekce, byla jsem nadšená.

Jsou tyto produkty navrženy s rusovláskou v mysli?

Ne, jsou pro všechny! Oranžová je vlastně celkem vhodná barva pro všechny typy pleti. Především zbožňuji krásnou rtěnku v barvě oranžového máku (pravděpodobně tento odstín) pro zvlášť tmavou pleť. Tato řada byla pro mě tím nejlepším způsobem, jak plně vyjádřit sama sebe prostřednictvím produktů MAC a stalo se, že jsem zrzka.

Být zrzka je super, protože…

Miluji Lucy.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com