Prodejnost alba „Paramore“

17. 4. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Od vydání alba „Paramore“ uběhlo již osm dní a co se týče prodejnosti, vede si toto čtvrté studiové album velmi dobře! Billboard zmapoval prodejnost alba u šesti hlavních obchodníků (iTunes, Trans World Entertainment, Best Buy, Starbucks, Target, Anderson Merchandisers) a album „Paramore“ se vyšplhalo hned na první místo. Sesadilo i nové album Justina Timberlakea, které je za Bradem Paisleym na třetím místě. Podle Hits Daily Double se jen v USA prodalo neskutečných 104 223 kusů. Stejně je tomu i ve Velké Británii, Austrálii a na Novém Zélandu.

Co se týče České republiky, o prodejnosti alba zatím nejsou žádné zprávy. Singl „Now“ se však v hitparádě t-music chart drží na prvním místě a ve Wishlistu na MTV okupují druhé místo.

edit: Kapela se o této radostné zprávě vyjádřila na tumblr. Překlad najdete v článku.

Tohle je neuvěřitelné. Album na 1. místě?! Tři z nás tomu stále nevěří. Nikdy jsme neměli album na prvním místě a pokud by tu někdy bylo album Paramore, které jsme tam chtěli dostat, rozhodně by to bylo tohle. Takže, děkujeme z hloubi našich srdcí za tento dar.

Také teď chceme využít příležitosti, abychom vám jako kapela oznámili, že je nám ohledně toho, co se stalo v Bostonu (bombový útok na maratonu – pozn. překl.) stále těžko v srdcích a na duši. Modlíme se za vás všechny a těšíme se, až se vrátíme a pomůžeme vám, jak jen budeme moci.

S láskou všem našim fanouškům. Jsme za vás vděční.
Paramore


 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com