„Ain’t It Fun“ dalším singlem?

9. 7. 2013 | Autor: | 8 x komentář |

Nové album Paramore je na stáncích již téměř tři měsíce a kapela nezapomíná kromě koncertování ani na vizuální zpodobnění svých písní. Na světě jsou již dva oficiální singly (Now, Still Into You) a dokonce tři videoklipy (zmíněné + Anklebiters). Dlouho se na sociálních sítích spekulovalo o tom, která skladba bude další v seznamu. Sama Hayley musela vyvracet nepodložené informace, které kolovaly mezi fanoušky. Nyní se ale objevila další zpráva a tentokrát se šíří z několika věrohodných zdrojů.

Server Videostatic, který pravidelně zvěřejňuje informace o připravovaných videoklipech umělců dnes ohlásil přípravu klipu pro píseň „Ain’t It Fun“ pod vedením Jonathana Desbiense. Tento Kanaďan je známý pro spolupráci s kapelami jako Anberlin, Cypress Hill, Underoath nebo Deftones. Jeho nový projekt s Paramore bude jistě zajímavým zářezem v portfoliu tohoto režiséra, kterého často naleznete pod zkratkou Jodeb. Samotný song je rozhodně speciální – stačí zmínit hostování gospelového sboru.

Singl není oficiálně potvrzen kapelou ani managementem, článek poté aktualizujeme. 

 

 

Komentáře ke článku “ „Ain’t It Fun“ dalším singlem? ”

  1. Milla

    Ach jo ne ze by Ain’t it fun nebyla dobra jenze by mohli dat prostor treba last hope, part II nebo crazy girls (to by mohl byt vtipny klip) no tak doufam ze jsou to chybne spekulace a kdyztak snad priste, ale typuju ze pisne, ktere jsem sem psal asi nebudou a rekl bych ze dalsi singl po singlu bude hate to see your heartbreak.

  2. dvoumetrovazizala

    Milla souhlasím, klip k Ain’t It Fun jsem nečekal… připadá mě že většinou vše dopadne totálně naopak než čekám xD

  3. kristy

    taky jsem to nečekala, a souhlasím, né že by to byla špatná psen, ale jsou tam lepší, které by si zasloužili klip, pro mě třeba fast in my car nebo part ii

  4. Vivi

    Já písničku Ain’t It Fun miluju. Podle mě patří k silným songům na tomto albu a kapela ji hraje na tour, takže by se to dalo čekat. Uvidíme. Já bych brala klip třeba k Fast in my car, Crazy girls, Proof, nebo třeba Last hope, ale i té Ain’t It Fun bych se nebránila 😀

  5. mh

    No podľa mňa je Ain’t it fun jedna z najlepších piesní na albume. Takže si myslím, že klip k nej by bol zaslúžený. Ale zároveň dúfam, že sa dočkám aj klipu k One of those crazy girls.

  6. Komi

    Jako videoklip bych chtěl spíš Part II nebo Future..

  7. Janka

    Ja by som chcela videoklip Fast in my car, One of those crazy girls, Part II ale ani Ain´t it fun by nebolo zlé 🙂

  8. Džuso

    Ak je to potvrdené, že to bude ďalší klip, tak mi to vobec nevadí..
    Je to jedna z mojich najobľúbenejších (:
    Snaď to vyjde (:

    Džuso (:

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com