Paramore plánují na US turné nahrávat

29. 8. 2013 | Autor: | 1 x komentář |

Paramore za pár dní zavítají na evropskou půdu, kde se rozjede podzimní turné. Hned poté se ale vrátí opět do Ameriky, kde se bude konat série halových koncertů, dosud těch největších, co kdy kapela ohlásila. Na tyto představení se chystá nová produkce, setlist a celkově se podle slov Hayley mají fanoušci na co těšit.

Pro ABC News Radio prozradila zpěvačka další zajímavé informace a to o tvorbě písní. Eponymní deska „Paramore“ vyšla již téměř před pěti měsící a Tay, Jeremy a Hayles se nečekaně pouštějí při koncertování do psaní. Začali již v létě v Evropě a při severoamerickém turné chtějí dokonce vytvořit pár demo nahrávek.

„Nikdy jsme nebyli kapelou, co dokáže na turné psát, ale popravdě jsme už psát začali, jen tak pro zábavu. Netuším, jestli to někdy spatří světlo světa, ale no… je to pro nás vzrušující a nové psát při koncertování. Doufáme, že během Self-Titled turné budeme mít naše autobusy, protože když jsme někdy za oceánem, tak to není možné a myslím si, že se pokusíme si vzadu v buse vytvořit malé studio, abychom mohli nahrávat a prostě se bavit novými nápady.“

 

Komentáře ke článku “ Paramore plánují na US turné nahrávat ”

  1. Mila

    Tak tak jen ať nahrávají 🙂

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com