Irsko, Dublin (2/9/2013)

3. 9. 2013 | Autor: | 2 x komentář |

Evropské turné je oficiálně odstartováno, a to rozhodně ve velkém stylu! Paramore v Irsku představili zcela nový setlist, slibovanou větší produkci, světelné efekty a také si odbyl svou premiéru bubeník Aaron Gillespie. Vraťme se ale na úplný začátek, tedy ještě před samotnou show. Kapela přiletěla do Dublinu již o víkendu a hned na letišti se setkala s několika čekajícími fanoušky, kteří od Hayley dostali pár podpisů a odnesli si společné fotografie. V den koncertu si pak výherci setkání s trojicí z Tennessee užili svou šťastnou chvilku. Jako předkapela se představili domácí Walking On Cars.

Jak bylo mnohokrát v rozhovorech zmíněno, Paramore si pro Evropu nachystali setlist, který zde ještě nebyl – v Dublinu zaznělo 11 písní z nového alba! Na pódiu (i v davu) tak zněly písně jako Last Hope, všechna tři interludes, Grow Up nebo velmi očekávaná Part II (kompletní setlist naleznete v celém článku). Do bloku skladeb se samozřejmě vlezly i starší pecky a to například „Misery Business“, kde si mohla opět fanynka zazpívat s Hayley nebo „When It Rains“, se kterou se na pódium vrátily klávesy.

Podle videí se na další úroveň posunula i světelná produkce, za kterou částečně stojí Jeremy Davis. Novými věcmi se zaplnil také stánek s oblečením a drobnosti alias merch tent. Designové kousky jsou k vidění u nás na FB nebo tady ve článku.

A jak se vám všechny tyto novinky líbí? 

Grow Up
Fast in My Car
That’s What You Get
Decode
Ignorance
Interlude: I’m Not Angry Anymore
Now
Daydreaming
When It Rains
Last Hope
Brick by Boring Brick
Interlude: Holiday
Crushcrushcrush
Ain’t It Fun
The Only Exception
In the Mourning/Landslide
Pressure
Misery Business
Part II
Interlude: Moving On
Still Into You

 

Komentáře ke článku “ Irsko, Dublin (2/9/2013) ”

  1. Mila

    Je mi celkem líto, že tenhle setlist nebyl v ČR 🙁 (hlavně kvůli crushcrucscrush a last hope ale, stejně mi tam pořád chybí halelujah :))

  2. mh

    Presne ako povedal Taylor nikdy nebudú spokojný všetci 🙂

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com