Interview s Paramore pro BEAM

9. 10. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Poté, co se Paramore letos v září vydali do Evropy a zastavili se krátce Dublinu a Londýně, přivítalo je Nizozemsko. Kapela odehrála 5.září koncert v hlavním městě Amsterdamu. Turné pak pokračovalo skrz státy obloukem až opět přistáli ve Velké Británii. Než se ale mohlo naplno rozjet, představila se trojice z Tennessee s novým setlistem fanouškům v Heineken Music Hall. Tam si před show skupinu odchytil kanál BEAM, který s nimi „spáchal“ krátký, ale milý rozhovor. Reportérka se zejména pozastavila u faktu, že Paramore společně oslavují již deset let činnosti a jak se tyto roky promítly do jejich života. Nesmí se zapomenout ani na březnovou plavbu Parahoy, která bude rozhodně plná dobré muziky, fanoušků a relaxování, na což se kapela velmi těší.


Jste momentálně na turné s vaší čtvrtou deskou, nese název „Paramore“. Proč tahle, proč se tak jmenuje?
Taylor: Byla to pro nás velká událost, takový průlom. Bylo to těžké, ale nikdy jsme na nic nebyli tak pyšní. Jako umělci, přátelé, i osobně, na konci jsme byli strašně hrdí, říkali jsme si, že tomuhle chceme dát naše jméno. Když lidé narazí na naši kapelu, chceme, aby si poslechli tuhle desku. Je to takové prohlášení.

Tvoříte spolu muziku už deset let. Jsou teď Paramore vyspělí? Vyrostli?
Hayley: Doufám…snad dospíváme. Cítíme se tak, je nám dobře. Měli jsme na téhle desce hodně svobody, kterou jsme dříve neměli. Takže proč to neukázat, naše různé stránky. Být upřímní o tom, kdo jako umělci jsme. Tvořit nové album bylo plné zábavy, užívali jsme si to, jako by to tak mělo být.

Za posledních deset let jste toho hodně prožili, založili jste kapelu, začli třeba s někým chodit, možná přemýšleli o dětech. A vy jste byli neustále na turné. Chyběl vám v nějaký okamžik obyčejný život?
Hayley: Hodně se toho změnilo… Všichni jsme celkem nostalgičtí, takže se občas můžeme ponořit do těch vzpomínek. Ale měli jsme v životě tolik úžasných možností, co jiní nikdy nemohli zažít, jsme strašně vděční.

Poslední otázka – co je to Parahoy? Vše plavba, wow!
Jeremy: Už se nebudou plavit jen staří lidé, přebíráme to. Rocková show na moři.
Taylor: No jo, oznámili jsme plavbu, pozvali všechny naše fanoušky, budou tam s námi Tegan and Sara, New Found Glory a chystáme mnoho dalšího. Moc se na to těšíme.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com