Lynn Gunn (PVRIS) o inspiraci u Paramore

4. 12. 2014 | Autor: | 1 x komentář |

lynn gunn pvrisJedním z mnoha důvodů, proč o je o Paramore slyšet, je fakt, že kapelu vede žena. V hudebním průmyslu to u takových formací (a žánru muziky) stále není zcela obvyklé, a tak když se zadaří další female-fronted skupině, je to jistě úspěch. Aktuálně se  v Americe mluví o  PVRIS (čti Paris), kteří si přes účinkování na Vans Warped Tour (tak jako Paramore) a drobná turné získali pozornost nahrávací společnosti a v listopadu tak mohli vydat debutovou desku.

V popředí PVRIS je  zpěvačka Lyndsey Gunnulfsen, kterou si na letošním ročníku Warped Tour odchytil reportér Bryan Stars. Nedávno zveřejnil video s rozhovorem, který mapuje pětileté fungování kapely, a dojde také na inspirace. Proč že chtěla Lindsey založit takovýto projekt? Odpověď je jednoduchá – stačil jeden koncert Paramore a Lynn věděla, jakým směrem se bude její život dále ubírat. Zajímavé je také to, že sama Hayley Williams je fanynkou PVRIS a několikrát je chválila na Twitteru.

„Bude to úplné klišé, ale když jsem byla na základce, navštívila jsem koncert Paramore. Stála jsem v davu a říkám si ‚tohle chci dělat‘.A od té doby se o to snažím.“


 

Komentáře ke článku “ Lynn Gunn (PVRIS) o inspiraci u Paramore ”

  1. Michelle is interested in you! More info: https://cutt.us/JREDf?h=457156292f31738843be0807d2f8ec19-

    isfpcadx

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com