Jeremy Davis odchází z kapely Paramore

15. 12. 2015 | Autor: | 4 x komentář |

paramore, kate hibberdNe, tohle není cvičení.
V době informačního sucha nás žádná zpráva snad nemohla překvapit více než tato. A není jiný příjemnější způsob, jak ji podat… Baskytarista Jeremy Davis opouští Paramore. Kapela to oznámila na svém oficiálním účtu na Facebooku. Zatím není jasné, proč přesně došla trojice muzikantů k tomuto rozhodnutí. Ale víme, že Jeremy se stále více věnuje svým projektům, které sdílí zejména na Instagramu. Na vyjádření Hayley i Taylora (samozřejmě i Jeremyho) čekáme, ale jedno je jasné – Paramore tímto nekončí. Hayley a Taylor nadále pokračují a přejí Jeremymu jen to dobré.

Zde je příspěvek kapely:

V posledních několika letech jsme prožili jedny z nejlepších momentů…jako lidé, přátelé a jako kapela. Věděli jsme, že eponymní éra pro nás bude důležitá, ale také nám bylo jasné, že jednou musí skončit. Když se posunujete dále…pojí se to s růstem, bolestí a změnou…a občas se věci nezmění v to, v co jste doufali. Tohle jsme napsali a přepisovali už mnohokrát a prostě neexistuje dobrý způsob, jak to podat… Jeremy už s námi nebude v kapele. Po pravdě…tohle nás hodně bolelo. Dlouho jsme přemýšleli, jak se s tím vypořádat, ale došli jsme k názoru, že věříme, že kapela Paramore by měla a může pokračovat. A taky že bude.

Moc děkujeme těm, kteří nám již dříve pomohli zvládnout těžké časy a zjistili jsme, že tihle lidé jsou toho všeho součástí stejně jako my. Budoucnost Paramore vidíme nadějně a těšíme se, s čím novým přijde Jeremy. Díky za vaši podporu a že v nás věříte. Pohání nás to kupředu. S některými se již brzy uvidíme na plavbě Parahoy. Pokud tam nebudete, i tak se uvidíme v roce 2016.

 

Komentáře ke článku “ Jeremy Davis odchází z kapely Paramore ”

  1. roxanne

    Ach, tak to je opravdu smutná zpráva:( Zajímalo by mě, proč se tak rozhodl. Pochopila bych, kdyby se chtěl věnovat rodině, ale vlastní projetky…s Paramore má přece všechno, nebo jsem si to alespoň myslela, s Hayley a Taylorem jsou přece kamarádi, nebo ne? Tak proč je opouštět a s nimi jasnou budoucnost? Achjo:( Aspoň tihle dva pokračují, tak snad to zvládnou.

  2. parahani

    roxanne: ty vlastní projekty jsme zmínili, protože je to pravda, že na nich hodně dělá, což ale nemusí mít s odchodem moc společného…rodina je určitě taky silný argument. skutečný důvod si myslím, že se dozvíme v následujících týdnech z rozhovorů nebo přímo od Hayley a Taylora. A rozcházejí se v dobrém, přátelé jsou a věřím, že i budou stále.

  3. MH

    A ja som si myslela, že toto sa nemôže stať.. Ach jaj.. Som rada, že som mala tú možnosť a videla Paramore v Prahe ešte s Jeremym..Jeho energia bude na koncertoch určite chýbať.

  4. Amityville

    A prečo toto vždy spravia keď idú vianoce ? Šťastné a Veselé ! Myslím, že celé sviatky preplačem. ALe nie no.. Dúfam, že sa im bude dariť a, že nájdu nejaký spôsob ako budú môcť fungovať aj vo dvojici.

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com